Kim Kardashian West slår tilbake mot ektemannens kjolekritikk

PÅ MOTEFEST: Kanye West og Kim Kardashian West på årets Met-galla- Foto: AFP

Kanye West (42) var ikke begeistret for realitydronningens (38) dristige kjolevalg på Met-gallaen.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

For tiden ruller den 17. sesongen av realityserien «Keeping Up With the Kardashians» over skjermen. I den nyeste episoden får vi være med på forberedelsene til årets Met-galla, som blir omtalt som verdens største motefest.

Der kommer det fram at Kanye West ikke var like begeistret for det dristige antrekket kona gikk for – en åletrang, skreddersydd kjole signert Thierry Mugler og korsett fra Mr. Pearl.

ÅLETRANG: Kim Kardashian West i den omtalte Thierry Mugler-kjolen på Met-gallaen. Foto: Doug Peters/Pa Photos

I episoden forteller han at han tidligere var opptatt av å ha en sexy kjæreste som viste fram kroppen sin, men at han nå er på et annet sted siden han er gift og har fire barn.

– Et korsett er en form for undertøy. Det er hot, men for hvem egentlig? spør rapperen kona si.

– Du gir meg angst. Du visste i går at jeg hadde angst og jeg trenger ikke mer negativ energi og at du sier at du ikke vil at jeg skal bruke en stram kjole, svarer Kardashian.

– Du er kona mi og det går utover meg hvis bildene er for sexy, sier West tilbake.

– Du bygget meg opp til å bli denne sexy personene med masse selvtillit, og bare fordi du er på en annen reise og forandrer deg betyr ikke det at jeg er på samme sted, kontrer realitystjernen.

Da forlater Kanye rommet tydelig irritert, mens Kardashian sier til resten av gjengen i rommet, blant annet vennen Jonathan Cheban, at ektemannens kommentar var «latterlig».

KJENDIS

Kim Kardashian Wests totale forvandling på Met-gallaen

Ikke lenge etter dukker dog ekteparet opp på den røde løperen sammen, Kardashian West ikledd den stramme kjolen og Kanye i et helsort antrekk fra Dickies.

POSERTE SAMMEN: Kanye West støttet kona på den røde løperen, selv om han ikke var så begeistret for kjolevalget. Foto: Pa Photos

Kim Kardashian West har tidligere avslørt at hun virkelig måtte lide for skjønnheten den kvelden.

– Jeg har aldri kjent en sånn smerte i hele mitt liv, sa hun i et intervju med WALL STREET JOURNAL MAGAZINE.

Hun fortalte videre at korsettet satt så stramt på at hun fikk tydelige merker både på magen og ryggen. Hun har også fortalt at kjolen var så stram at hun ikke kunne sette seg – ei heller bruke toalettet – og at hun måtte lære spesielle pusteteknikker for å bruke korsettet.

Publisert: