Kate Moss' datter spås å bli den nye supermodellen

MOR OG DATTER: Kate Moss tok med datteren Lila Grace Moss Hack (t.v.) og venninnen Stella Jones på motevisning i fjor. Foto: NTB scanpix

Lila Grace Moss-Hack (16) går i morens fotspor og satser på en modellkarriere. Nå har hun landet sin første store skjønnhetskampanje. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

– Hun er klar til å bli den neste store, skriver motemagasinet Harpers Bazaar om 16-åringen.

Lila pryder kampanjen til ingen ringere enn den amerikanske designeren Marc Jacobs skjønnhetslinje.

MOTE

De største trendene fra moteukene

Hun delte selv nyheten på Instagram, hvor hun skriver at «det er en ære å være det nye ansiktet utad til Marc Jacobs Beauty».

Tidligere ansikt utad for Marc Jacobs Beauty er blant andre Kaia Gerber, datteren til Cindy Crawford. Gerber har siden den gang hatt en bratt karrierestige, og under denne sesongens moteuker gikk hun på mange av de største catwalkene.

NYHETER

Se likheten! Kate Moss tok med datteren på moteshow

Marc Jacobs (55) kjenner moren Kate fra da hun kun var 18 år og fersk i modellbransjen. 55-åringen har opp gjennom årene blitt god venn med familien, og var blant annet gjest i det legendarisk bryllupet til Kate og The Kills-gitaristen Jamie Hince i 2011.

CELEBERT SELSKAP: Kate Moss med datteren Lila Grace Moss Hack på første rad under moteuken i London i 2017. I midten sitter Edvard Enninful, redaktøren hos britiske Vogue. Foto: Getty Images

Designeren skriver på Instagram at han synes Lila var en interessant person allerede da han møtte henne i en alder av seks år.

– Lilas sterke karakter, personlighet og skjønnhet var allerede godt synlig da, skriver han.

Det er imidlertid ikke første gang Lila stiller opp foran kamera. Sammen med moren prydet hun coveret til italienske Vogue i 2016, da hun kun var 13 år gammel.

Halvsøsteren til Kate, Lottie Moss (20), har også kapret flere modelljobber de siste årene. Blant annet var hun kampanjemodell for Calvin Klein i 2014.

Publisert: