Meghan og Harry fjonget seg på galla

STIVPYNTET: Prins Harry og hertuginne Meghan på galla i New York.

Hertugparet sparte ikke på kruttet på fest i New York.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Etter at Meghan (40) og Harry (37) formelt trådte ut av det britiske kongehuset har det blitt langt færre fancy røde løpere og gallaer.

Onsdag gjestet de «Salute to Freedom»-gallaen i forbindelse med Veterans Day i USA. Gallaen fant sted på hangarskipet USS «Intrepid», som har ligget solid fortøyd som «Intrepid Sea, Air & Space»-museum ved pir 86 på Manhattan i New York.

Og man kan trygt si paret benyttet sjansen til å dra på seg skikkelig finstas.

Prins Harry var kledd i smoking og tversoversløyfe, men den som virkelig fikk oss til å sperre opp øynene var hertuginne Meghan. Hun hadde en knallrød kjole med høy splitt, voluminøst skjørt og dyp utringning, og var med det langt mer ekstravagant kledd enn vi har vært vant til å se henne i det siste.

SPESIALDESIGNET: Meghans kjole var laget spesielt til henne.
OPPSATT HÅR: Meghan gikk for en knute i nakken til sin knallrøde kjole.

Kjolen er fra Carolina Herreras nyeste kolleksjon, og er spesialdesignet til Meghan av sjefdesigner Wes Gordon ifølge Entertainment Tonight. Hertuginnen kombinerte kjolen med like knallrøde pumps fra Giuseppe Zanotti. Håret var dratt tilbake i en stram knute, og hele looken ble toppet av diamantsmykker.

BLOMSTRET: Begge hadde pyntet seg med en rød valmue denne festkvelden. Det er en blomst som forbindes med Remembrance Day.

Paret hadde begge pyntet antrekket med en rød valmue – en blomst som forbindes med Remembrance Day. Remembrance Day er den årlige markeringen for dem som har dødd i tjeneste for det britiske forsvaret siden første verdenskrig, hvor de minnes og markeres over hele Storbritannia.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.