Jenny Spetalen på rød løper i Cannes

I RAMPELYSET: Jenny Spetalen i celebert selskap på rød løper under filmfestivalen i Cannes.

Spetalen (19) strålte om kapp med stjerner som Bella Hadid, Kristen Stewart og Cara Delevingne.

Publisert:

Filmfestivalen i Cannes byr som alltid på skikkelige røde løpere. Her henter filmstjerner, superstjerner og andre gjester frem sine lekreste antrekk som alltid betyr full glamour.

Tirsdag kveld var det også med et norsk innslag. Jenny Spetalen gikk på den røde løperen ikledd en glitrende, gjennomsiktig kjole med spaghettistropper og splitt. På føttene hadde hun skyhøye hæler fra Saint Laurent, og gikk side om side med superstjerner som Bella Hadid (25), Emily Ratajkowski (30), Jake Gyllenhaal (41) og Kristen Stewart (32).

GLITRET: Jenny Spetalen hadde en kjole i glitrende, gjennomsiktig stoff. Legg også merke til skoene fra Yves Saint Laurent.

Jenny Spetalen er datter av investor og milliardær Øystein Stray Spetalen og fotograf Charlotte Spetalen. Hun er også søster av Sophie Stray (18). Sammen har de to tatt flere skritt ut i offentligheten og rampelyset den siste tiden.

Jenny har den siste tiden delt flere glimt av sitt jet set-liv på sin Instagram-konto, hvor hun har over 21.000 følgere. Her har hun også delt bilder fra oppholdet på det eksklusive hotellet Eden Roc i forbindelse med filmfestivalen.

MinMote har forsøkt å komme i kontakt med Spetalen, foreløpig uten å lykkes.

Flere av stjernene valgte antrekk i svart til den røde løperen, både til visningen av filmen «The Innocent» (L’Innocent) og resten av Cannes-uken. De svarte antrekkene viser at ensfarget er langt fra kjedelig. Miks av materialer og silhuetter gjorde at det ble flere spennende looks å se på den kjendistunge røde løperen.

HELSVART: Bella Hadid gikk for en dramatisk look på rød løper i en vintage, stroppløs Versace-kjole.
DRAMATISK MAKEUP: Hun satte prikken over i-en med dramatisk eyeliner og stramt oppsatt hår med en løs hårlokk.
BRILLEFIN: Kveldens fargefavoritt var tilsynelatende svart for kjendisene på rød løper. Skuespiller Kristen Stewart gikk for dressbukser og korsett fra Chanel, stylet med solbriller og enkle smykker.
UTSKJÆRINGER: Cara Delevingne i kjole fra Balmain. Legg merke til de spesielle utskjæringene!
LAKK-BODY: Léa Seydoux brøt opp sin svarte look med en body i kontrastmateriale.
KNÆSJ: Jeanne Cadieu kom sammen med kjæresten Jake Gyllenhaal. Hun var kledd i en knallrosa kjole med lepper over brystet, signert luksusmerket Loewe. Gyllenhaal viser at slips ikke er en nødvendighet på den røde løperen.
ELEGANT: Maggie Gyllenhaal i sort skjørt og gjennomsiktig overdel.
KONTRAST: Coco Rocha gikk for sort skjørt med høy splitt og en voluminøs overdel i sjokkrosa.
FRA TOPP TIL TÅ: Modellen Jourdan Dunn toppet sitt voluminøse, rosa kjole med trendy platåhæler.
MATCHET: Det kan hende modellen Izabel Goulart lot seg inspirere av den røde løperen denne Cannes-kvelden. Hun tok den helt ut med en fjærbesatt kjole i rødt, samt bukse og sko i samme farge.

Filmfestivalen har så langt bydd på en rekke spennende antrekk. Her er noen av de som har skilt seg ut i løpet av premieredagene i Cannes:

LADY IN RED: Modellen Frida Aasen har gjestet filmfestivalen ved flere anledninger.
NORSK INNSLAG: Modellen Marlen Fjeldstad har også vært på premiere i Cannes. Hun var kledd i kjole fra Ziad Nakad.
BLONDER: Modell Emily Ratajkowski i en gulvlang svart blondekjole fra Miu Miu.
FJÆR: Modell Naomi Campbell i en kjole fra Valentino Haute Couture, prydet med fjær.
SPESIALSYDD: «Emily in Paris»-stjernen Philippine Leroy-Beaulie strålte i Cannes i spesialsydd antrekk fra Maison Rabih Kayrouz.
ON TREND: Lavt liv er tilbake i trendbildet og Iris Law, datteren til Jude Law, tok trenden til rød løper. For å fremheve det lave skjørtelivet stylet hun det med et korsett i samme farge.
GYLLEN: Det var mye sort på rød løper, men svenske Alicia Vikander strålte i en bronsefarget spesiallaget kjole fra Louis Vuitton med utskjæringer i front.
SESONGENS FARGE: Grønt er virkelig i vinden om dagen, og Tina Kunakey gikk for en tettsittende, stroppløs kjole fra Valentino Haute Couture for anledningen. Hun stylet den sammen med med hvite hansker.
BLIKKFANG: Skjortekjole med stor s! Tilda Swinton er ikke fremmed for å prøve spennende former og fasonger, og denne kjolen fra Alaïa er definitivt et blikkfang. Skuespilleren hadde også på seg en stor, svart blazer, men tok av den for å vise frem kjolen på den røde løperen.
SOMMERLIG: Carla Brunis glitrende, syrinlilla kjole er signert Celine.
IØYNEFALLENDE: Isabelle Hupperts kule antrekk er signert Balenciaga, og er spesiallaget for anledningen.
Publisert:

Finn mer innhold om: