TikTok-testing: Ny måte å legge foundation på

Mange bruker en jade roller til å massere ansiktet, men nå hevder flere at den også er ypperlig til å legge foundation med! Vi ba skjønnhetseksperten vår teste.

Hvordan foretrekker du å legge foundation? Noen synes det blir finest når man bare bruker fingrene, mens andre tar gjerne i bruk en svamp eller sin favorittkost. Skal vi tro TikTok er det på tide å legge til nok en utførelse på den listen.

Det var videoen til TikTok-brukeren @avonnasunshine som satte i gang det hele. En video som per dags dato har over 1,3 millioner visninger. Her ser vi henne legge foundation på ansiktet, men det som er spesielt ved det hele er at hun bruker en jade roller til å gjøre det.

Vil du se flere tester av artige trender? Sjekk ut disse sakene i serien vår «Therese tester TikTok-trender»:

LES OGSÅ: Therese tester iskald trend: – Litt spent
LES OGSÅ: Therese tester glidemiddel som primer

En jade roller, som denne vi ser i videoen på TikTok, brukes som oftest til å gi ansiktet en liten massasje. Men kan den også fungere fint til å legge foundation? Ifølge @avonnasunshine er svaret ja. Hun mener verktøyet fordeler sminken jevnt, men at den kjølende effekten jade roller-en hennes har gjør at porene trekker seg sammen. Hun legger til at svamper og børster også ofte trekker til seg mye av produktet.

THERESE TESTER: MinMotes skjønnhetsekspert har tatt jade rolleren fatt og rullet foundation inn i ansiktet.

Den iøynefallende trenden har fanget oppmerksomheten til flere kjente nettsteder, deriblant The Cut, Allure og Refinery29.

Den har også blitt omtalt av MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli, som i sin serie «Therese tester TikTok-trender» selvfølgelig også måtte prøve ut å legge foundation med jade roller. Se hvordan det gikk øverst i saken.

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Finn mer innhold om: