Avslører smerter under «Emily in Paris»-innspilling

SMERTER: Lily Collins avslører at hun hadde smerter i føttene under innspillingen av «Emily in Paris».
SMERTER: Lily Collins avslører at hun hadde smerter i føttene under innspillingen av «Emily in Paris». TOLGA AKMEN / AFP

Lily Collins Fikk sier hun fikk ukentlig behandling under innspillingen av TV-serien.

Det er ikke bare-bare å strutte rundt på stiletthæler i Paris! Det vet Lily Collins alt om.

33-åringen avslørte denne uken under et intervju med Jimmy Fallon at hun måtte få ukentlig behandling mot smertene hun fikk under innspillingen av Netflix-serien «Emily in Paris».

– Du vil ikke tro hvor vondt det kan være å bruke høye hæler i Paris! Det er brosteiner overalt, forteller hun til talkshow-vert Jimmy Fallon, og fortsetter:

– Jeg måtte bokstavelig talt gå til en fotterapeut hver uke for å fikse føttene mine, fordi jeg gikk med hæler hele tiden.

SEERMAGNET: «Emily in Paris» har toppet seerlister over hele verden. Her er hovedrolleinnehaver Lily Collins og Ashley Park fra en feiring av sesongfornyelsen, arrangert av den franske ambassaden i Washington D.C.
SEERMAGNET: «Emily in Paris» har toppet seerlister over hele verden. Her er hovedrolleinnehaver Lily Collins og Ashley Park fra en feiring av sesongfornyelsen, arrangert av den franske ambassaden i Washington D.C. TASOS KATOPODIS / AFP

Spurte etter Christian Louboutin

Collins forteller at hun i tillegg fikk spesiallaget innleggssåler til hvert par med sko hun brukte.

– Det er ikke tull. Jeg følte meg veldig gammel.

Smerter eller ei, «Emily in Paris»-skuespilleren skal ikke ha gjort noe stort nummer ut av det. Seriens kostymedesigner Patricia Field fortalte Page Six at Collins spurte om å få bruke Christian Louboutin-sko på settet, og at hun aldri hørte noe om at Collins hadde problemer med skogarderoben til «Emily».

– Jeg antar at hun klarte seg fint, for hun sa aldri noe om at hun hadde problemer med å bevege seg rundt.

«Emily in flats»

Under intervjuet med Jimmy Fallon er Collins tydelig fornøyd med fornyelse av den populære serien. Fallon trekker frem at mange ønsker å se «Emily» i andre byer, noe hun stiller seg positiv til.

– Helt ærlig, jeg ville reist over hele verden med den serien, hvis jeg kunne.

Hun har dog ett spesielt ønske.

– Jeg vil bare gjerne dra til steder hvor man bruke flate sko.

Fallon sier spøkefullt at de burde lage en sesong hvor «Emily bare kan bruke joggesko».

– Ja, «Emily in flats», svarer Collins spøkefullt.

Seersuksess

«Emily in Paris» har blitt en seersuksess på Netflix. Serien fikk blandet kritikk da den først ble sluppet, og ble blant annet slaktet av Vogue.

Likevel ble serien svært populær på strømmetjenesten, og da sesong 2 kom ut toppet den seerlistene i nærmere 100 land. Serien har også fått to Emmy-nominasjoner.

Snaue tre uker etter at sesong 2 hadde premiere, kunngjorde hovedpersonen selv på Instagram at det kommer en sesong 3 og 4. Variety skriver at innspillingen vil foregå i løpet av våren og sommeren i Paris, og muligens London.

Når premieredatoen vil bli vites ikke enda. Men skal vi tro de to tidligere sesongene kan vi kanskje vente oss å se fortsettelsen mot slutten av året. Første sesong ble sluppet i oktober 2020, mens andre sesong hadde premiere desember 2021.

Vi får altså følge livet til amerikanske «Emily» videre i livet, mens hun balanserer karriere, kjærlighet og intriger.

FORNYELSE: Serien har blitt fornyet til to nye sesonger, og mange håper å se gjengen i flere byer.
FORNYELSE: Serien har blitt fornyet til to nye sesonger, og mange håper å se gjengen i flere byer. TASOS KATOPODIS / AFP
Emma Louise Fon Mathisen
Emma Louise er journalist I VG. Her jobber hun med tekst- og videosaker innen mote, interiør og skjønnhet. Hun har en lidenskap for skjønnhet og velvære, og elsker å teste nye produkter og trender.

Hvordan var din opplevelse i dag?