Michelle Obama er Vogues nye forsidepike

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Siden hun seilte opp som et nytt moteikon på Vogue-forsiden i 2009, har motebransjen ventet på å se førstedamen Michelle Obama (39) på magasinforsiden igjen. Nå tyder mye på at de får ønsket innfridd.

Michelle Obama har ikke bare gjort seg bemerket i rollen som presidentfrue, men også som trendy stilikon. Derfor tok det ikke langt tid fra hun flyttet inn i Det Hvite Hus for første gang i 2009, til ryktene begynte å gå om hvilken magasinforside hun ville dukke opp på. Alledere samme år dukket hun, som den første presidentfruen etter Hillary Clinton, opp på forsiden av prestisjetunge Vogue.

Oppdatering: Både Michelle og Barack Obama dukket ganske riktig opp i april-nummeret av Vogue!

Det ble starten på et moteeventyr for Michelle, som siden har blitt hyllet verden over for sin elegante stil (og veltrente armer, som hun gjerne viser fram i stroppekjoler). Selv fjorårets valgkamp bar preg av presidentkonenes antrekk.

Nå skal den beryktede sjefsredaktøren Anna Wintour ha klart å kapre presidentfruen igjen, skriver Huffington Post og The Washionton Post.

LES OGSÅ:Michelle Obamas kjole utfordrer Oscar-kjendisene

Sistnevnte avis oppdaget forrige torsdag at et helt Vogue-team med fullt kamerautstyr var på vei inn i presidentresidensen, og de har nå fått bekreftet at Vogue hadde en foto-shoot der. Presidentens program skal også ha vært tomt akkurat den dagen, noe som kan tyde på at også han er involvert i bildene. Det vil nok i så fall gjøre Wintour henrykt - hun har nemlig vært en betydelig bidragsyter til Barack Obamas valgkampanje. I tillegg er hun uttalt fan av Michelles klesstil.

LES OGSÅ:Michelle Obama hylles for sin «vakreste kjole noensinne»

Washington Post skriver også at det skal være kjendisfotograf Annie Leibovitz som skal ta bildene. Leibovitz har tidligere tatt bilde av både Michelle Obama, John Lennon og Yoko Ono, dronning Elizabeth og Miley Cirus, for å nevne noen.

Michelle Obama har blitt verdenskjent for sin stilsans, og har flere ganger havnet på Vanity Fairs og Peoples liste over verdens best kledde. Michelle har også fått æren for å løfte fram designeren Jason Wu, som hun dessuten hadde på seg på det første Vogue-omslaget. Ellers kler hun seg gjerne i Calvin Klein, Vera Wang og Alexander McQueen.

LES OGSÅ:Se Michelle Obamas beste moteøyeblikk

Publisert: