Denne jenta setter Olsen-tvillingene i skyggen

Elizabeth Olsen (23) har markert seg på filmlerretet

Jennifer Bråthen
Publisert:

det siste året. Den unge jenta har også vekket oppsikt på den røde løperen. Her ser du hvorfor.

Elizabeth vokste opp i skyggen av sine to eldre søstre Mary-Kate og Ashley, som ble tv-stjerner i ung alder. Dette ser ikke ut til å ha satt henne ut av spill. De siste årene har hun vært aktuell i rekke store filmer. I fjor var hun blant annet aktuell med filmen «Martha Marcy May Marlene» hvor hun spilte en av hovedrollene. Dette var bare en av rollene som fikk verden til å glemme hennes to eldre søstre, som i dag er designere og to av verdens største moteikoner.

– Jeg ser på meg selv som en sterk ung kvinne. Hadde jeg ikke gjort det ville min far bli svært skuffet, fordi han har oppdratt sine døtre til å være selvstendige, sier hun om sin egen karriere, ifølge Press Association.

LES OGSÅ: Sjekk minMote-Sonias 10 heteste sommerantrekk

Også motebransjen har fått øynene opp for Olsens gjennomførte valg av antrekk på den røde løperen. I likhet med sine eldre søstre er hun nemlig både kreativ og stilsikker.

– Jeg tror nok Elizabeth Olsen henter en del inspirasjon fra søstrene sine - hun tør å være original og ta litt risikable valg på den røde løperen. Det har Olsen-tvillingene vært kjent for på godt og vondt i mange år, sier Julie Kaase, moteansvarlig i MAG.

Elizabeth Olsen er ikke redd for å smile, bruke farger og la personligheten sin skinne gjennom alt det ytre. Kaase mener det gjør henne annerledes enn sine tvillingsøstre.

– Elizabeth er avhengig av et bra image utad og mestrer rollen godt. Hun lar ikke det at hun er motebevisst ta overhånd, noe som er viktig for at hun skal kunne vurderes til alle typer roller. Unge stjerner som blir for trendy og motebevisste blir fort så overeksponert i pressen at de mister filmrolletilbud. Elizabeth er på en måte nabojenta samtidig som hun er et stilikon, fortsetter Kaase og legger til:

– Den balansen er vanskelig å mestre, men hun gjør det med glans. I tillegg har hun et sunt og flott utseende, og hun kler seg etter kroppsfasongen sin på en selvsikker måte.

Her ser du flere av Elizabeth Olsens antrekk:

Publisert: