Justin Biebers nye sveis får tyn i sosiale medier

BLOND IGJEN: Justin Bieber dukket opp på rød løper med ny frisyre. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Foto: Getty Images

Justin Bieber (21) har hatt både oppturer og nedturer hva gjelder hårfrisyrer. Under nattens VMA-show viste han frem nok en ny frisyre - lærte han ikke av fjorårets skivebom?

Line Blokhus
Publisert:

21-åringen fremførte låta «Where Are You Now» og den helt ferske singelen «What Do You Mean» under nattens MTV Video Music Awards. Det hadde da gått hele fem år siden sist Bieber opptrådte under prisutdelingen, og ifølge flere internasjonale medier, blant annet Daily Mail og Billboard, sto comebacket til forventningene.

Les også:Sjekk Mileys dristige VMA-antrekk

GIKK PLATINA: I desember i fjor overrasket Bieber med gult bleket hår. Frisyren fikk langt fra stående applaus. Foto: Getty Images

Comebacket er imidlertid ikke det Bieber har fått mest oppmerksomhet for det siste døgnet - for da superstjernen ankom prisutdelingen viste han frem en ny blond frisyre med sideskill.

Og det er ikke første gang sangeren får kritikk for frisyren. I fjor fikk nemlig Bieber fullstendig slakt da han bleket håret. Etter mange timer i frisørstolen var det vanligvis brune håret blitt farget i en platinablond farge med gulskjær.

Den gangen hørte Bieber på kritikerne, og det tok ikke lang tid før «Beebs» var tilbake slik vi liker han aller best - med den naturlige mørke hårfargen.

Les også:Sandra Lyng om platinasveisen: - Mamma var på gråten

Sammenlignes med åttebarnsmor

Flere av de som fulgte den direktesendte prisutdelingen på TV tok raskt til Twitter, og mange sammenlignet den nye hårfrisyren med åttebarnsmoren, Kate Gosselin, kjent fra TV-serien «Kate Plus 8», sin frisyre fra 2009.

Bildespesial:Se bildene fra den røde løperen under MTV Video Music Awards

Bieber reagerte på kritikken med å selv legge ut et bilde på Instagram med frisyresammenligningen. Bildet har fått over 700.000 likes og i kommentarfeltet florerer det av tilbakemeldinger.

untitled link

Victoria Beckham anno 2007

Selv om åttebarnsmor-sammenligningen er treffende, kan vi ikke unngå å peke på likheten mellom Biebers nye sveis og sveisen Victoria Beckham sportet i 2007. Bare se på likhetstrekkene! Tok «Beebs» med seg et bilde av Victoria da han gikk til frisøren?

Victoria Bieber

Victoria Beckham i 2007. Foto: AFP

Victoria Bieber

Justin Bieber. Foto: Getty Images

Brøt sammen på scenen

I tillegg til den nye VMA-sveisen har superstjernen fått mye oppmerksomhet for sin emosjonelle opptredenen under prisutdelingen.

performs/speaks onstage during the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.

Fikk du med deg?- Uforståelig at Bieber holder på slik

Før Bieber gikk av scenen brøt nemlig sangstjernen sammen i tårer, mens han forsøkte å dekke til ansiktet sitt med hendene. Og tårene var ikke det eneste Bieber forsøkte å skjulte på VMA-scenen. Frisyren fra den røde løperen skjulte han nemlig under en caps.

Mer fra VMA: Nicki Minaj kalte Miley bitch

Se Justin Biebers mange hårfrisyrer på bildene under.

Hvilken frisyre er din favoritt? Del dine meninger i kommentarfeltet.

2009: Slik vi først ble kjent med Justin Bieber. Foto: Getty Images
2011: Til MTV Europe Music Awards i 2011 viste Bieber frem en kortere variant. Foto: Getty Images
2012: Tok panneluggen tilbake. Foto: Getty Images
2013: I starten av 2013 viste Bieber seg med kort hår på sidene. Foto: Getty Images
2013: Kort på siden og med en mykere «look». Foto: Getty Images
2014: Før Bieber bleket håret gikk han for en kortere frisyre med håret gredd bakover. Foto: Getty Images
2014: Den blekede frisyren som fikk slakt i 2014. Foto: Getty Images
2015: Den blekede frisyren holdt ikke lenge. Tidligere i år viste Bieber seg med langt hår gredd bakover. Foto: Getty Images
2015: Frisyren som Bieber viste frem under MTV Video Music Award-utdelingen i går. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: