Her slår designer Betsey Johnson (70) hjul på catwalken

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Betsey Johnson har akkurat rundet 70, men tok likevel selv jobben med å lede modellenes treningsnummer under motevisningen.

Den eksentriske designeren er kjent for sine elleville motevisninger og gårsdagens show var intet unntak. Johnson droppet den tradisjonelle «gå fram og tilbake»-visningen og lot heller modellene gjennomføre en energisk treningsrutine for gjestene – som hun ledet selv. Iført tights, body, en liten shorts og hårbånd hoppet Johnson rundt som hvilken som helst annen treningsentusiast på catwalken.

Se flere bilder fra visningen og se video lenger ned i saken!

Det var dog ikke snakk om trening slik de fleste kjenner det – blant annet hadde designeren byttet ut vektene med råeksklusive champagne-flasker. I tillegg gjorde modellene strekkeøvelser med fargerike tights som hjelpemiddel, sit-ups, armhevinger med fargerike joggesko som «hansker» og knebøy - før Johnson slo hjul og gikk ned i spagaten med visningens bredeste smil.

«Hun er rett og slett ustoppelig», skriver motenettstedet Fashionista.com.

Dagen derpå hylles treningsnummeret hos Fashionista.com og Glamour.com.

«Denne typen trening kan vi virkelig like», skriver sistnevnte.

Visningen var en del av New York Fashion Week, og på første rad satt Carmen Electra, Patricia Field og «Tom Model»-fotograf Nigel Barger som så ut til å storkose seg.

Det er dessuten ikke uvanlig at modellene går nedover catwalken uten så mye som å dra på smilebåndet. Det var imidlertid ikke tilfelle på Johnsons visning – modellene spøkte og lo mens de gjorde så godt de kunne for å holde tritt med den usedvanlig spreke 70-åringens sit-ups.

Klærne som ble vist var hovedsakelig en fargefest av en treningskolleksjon. En sterk motsetning til vårens kanskje heteste trend – sort og hvitt – men så er heller ikke Johnson kjent for å følge noen andre trender enn de hun skaper selv.

LES OGSÅ:Her er treningsmoten kjendisene sverger til

minMote er på plass på New York Fashion Week, og her kan du se flere videoer:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: