Se Jenny Skavlan som bikinimodell

Den nygifte 27-åringen kaster klærne og poserer i ny kampanje for badetøy hun selv har designet.

Skavlan har parallelt med bryllupsforbredelsene samarbeidet med det norske merket Porto Brazil om en spesialdesignet bikinikolleksjon.

Det er første gang mulititalentet har designet bikinier, og kolleksjonen blir lansert den 22. mai.

MinMote har vært i kontakt med Skavlan, som ikke foreløpig ikke ønsker å snakke om sitt nyeste designprosjekt.

Dermed følger 27-åringen i fotsporene til blogger Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som «Fotballfrue», som var modell for merket høsten 2012.

Designinteresserte Skavlan har vært gjestedesigner for kleskjeden Bik Bok hele tre ganger, i tillegg til å ha skrevet to bøker om redesign. De siste årene har hun også gjort seg bemerket som programleder for TV-serier som «Masterchef», «Tweet for tweet» og sist ut «Melodi Grand Prix», hvor hun under årets finale gikk i en ettersittende kjole som fremhevet ryggen hennes.

Tidligere kritikk

Da blogger Berg Eriksen var modell for det norske badetøysmerket, gikk blant annet ernæringsfysiolog Tine Sundfør ut og mente at motebloggernes fokus på kropp, trening og kosthold var bekymringsfullt.

Selv mente «Fotballfrue» at det var urettferdig at hun ble kritisert bare fordi hun var smalere rundt midjen enn gjennomsnittet.

Superstjerner som Rihanna har tidligere blitt observert i det norske bikinidesignet. Etter at den kontroversielle artisten holdt konsert i Oslo sommeren 2012, var en avslørende bikini fra Porto Brazil blant gavene som hun valgte å ta med seg videre i kofferten. Senere la hun ut bilder av seg selv iført bikinien.

Kjoleskryt

Jenny Skavlan har gjennom årene høstet mye skryt for sin personlige stil, og har blitt kåret til Norges best kledde kvinne. Da hun møtte opp på Costume Awards tidligere i år, var hun iført en gjennomsiktig blondekjole som ble hyllet av MinMote-leder Sonia Huanca Vold.

Da Skavlan giftet seg med sin mangeårige kjæreste og samboer Thomas «Fingern» Gullestad i slutten av april, ble kjolen som 27-åringen og hennes mor Jannicke Ebbing hadde designet sammen hyllet av motepressen.

MinMote.no - Norges største moteside
HVIT BRUD: Jenny Skavlan giftet seg i en egendesignet brudekjole, bestående av blomsterapplikasjoner. Her poserer hun for fotografene før vielsen i Design- og arkitektursenter. Foto: Frode Hansen / VG
HVIT BRUD: Jenny Skavlan giftet seg i en egendesignet brudekjole, bestående av blomsterapplikasjoner. Her poserer hun for fotografene før vielsen i Design- og arkitektursenter. Foto: Frode Hansen / VG

Hvordan var din opplevelse i dag?