Tone: Ikke et mål å se ut som «Fotballfrue» etter fødselen

GRAVID: Tone Damli Aaberge venter sitt første barn til våren sammen med kjæresten Markus Foss. Foto: Jan Petter Lynau / VG

Tone Damli Aaberge skriver i et innlegg på bloggen sin at hun ønsker å se så fresh ut som mulig etter fødselen - men målet er ikke å se ut som Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen.

Martine Haug Nysether
Publisert:

I november i fjor kom nyheten om at Tone Damli Aaberge og kjæresten Markus Foss blir foreldre for første gang. Til våren venter paret ei lita jente og artisten er i full gang med forberedelsene.

I går postet Damli Aaberge et innlegg på bloggen sin hvor hun skriver at hun har bestilt mye gøy til seg selv og den lille jenta - og at hun ikke har noen mål om å se ut som blogger Caroline Berg Eriksen etter fødselen.

«Markus kan glede seg til tiden fram mot- og etter fødsel, for eg har nemlig invistert i superhot ammeundertøy. Har ikkje noken mål om å sjå ut som fotballfrue etter fødselen, men eg skal i allefall gjere mitt for å vere freshast mulig; for Markus, men aller mest for min eigen del!»

Tone Damli Aaberge ønsker ikke å kommentere saken.

Ønsker å se fresh ut

Caroline Berg Eriksen ble selv mor til en liten jente i fjor, og kun fire dager etter fødselen postet bloggeren et lettkledd bilde av seg selv. Reaksjonene lot ikke vente på seg.

- Jeg synes det er flott at Tone ikke har som mål å se ut som meg etter fødselen, jeg hadde heller ikke som mål å se ut som noen andre. Jeg ser hun skriver at hun skal gjøre sitt beste for å se så fresh ut som mulig, og nettopp det var også mitt mål, skriver Berg Eriksen i en e-post til minMote.

Damli Aaberge har ved flere anledninger vist en stor interesse for helse og trening, men kan avsløre at vanene har endret seg etter at svangerskapet startet.

- Når man er gravid, kan man ikke trene på samme måte som før. Jeg kjenner i hvert fall på at kroppen min ikke vil det. Derfor har jeg lagt opp et treningsopplegg som er tilpasset min form og min kropp akkurat nå, sa Damli Aaberge til VG under boklanseringen til VGs treningsekspert og artistens personlige trener, Helle Bornstein, tidligere i år.

Kjøper designerklær

Berg Eriksen tror Damli Aaberge har fått mange gode råd fra venner og familie allerede, men skriver i e-posten at hun ønsker den vordende moren lykke til.

- Hun kommer til å elske den nye tilværelsen. Det er jeg helt sikker på.

I likhet med Berg Eriksen har Damli Aaberge gått til innkjøp av designerklær til datteren sin. På bloggen skriver artisten at hun har kjøpt mye til den minste fra en rekke kjedebutikker, men at hun også supplerer med noen litt dyrere plagg.

- Som Tone skriver, så har de handlet litt merker og litt billig. En god miks er fint, det synes vi også. Hverdagsgarderoben til Nelia er fylt med klær fra Kappahl, H&M, Zara og Cubus, men innimellom finnes det også noen merker. Det er litt stas å ha en ekstra fin kjole når hun skal pynte seg for eksempel, men det er ikke hverdagskost, skriver Berg Eriksen til minMote.

Publisert: