Sjekk hva som skjulte seg under Emma Watsons kjole

LADY IN RED: Emma Watson var blant stjernene som matchet den røde Golden Globe-løperen. Foto: Getty Images

«Harry Potter»-stjerne Emma Watson (23) var et blikkfang på Golden Globe, men overrasket alle med en eksentrisk vri på rød løper-antrekket.

MinMote
Publisert:

Av: ODA MARIE MIDBØE og INGRID BRUVIK

Emma Watson har i flere år vært vært omfavnet av motebransjen, og har prydet både coveret til Teen Vogue og vært ansiktet utad for Burberry.

På Golden Globe-utdelingen natt til mandag norsk tid, møtte hun fotografene på den røde løperen iført en knallfarget, rød kreasjon fra Dior Couture- en spesialsydd kjole med en noe usedvanlig vri.

Mens frontpartiet var heldekkende og klassisk med en lårhøy splitt, var det detaljene på ryggen som vekket størst oppsikt: Kjolens bakdel var nemlig nesten helt åpen, med kun et stoffparti som holdt kjolen sammen. Det åpne ryggpartiet avslørte at Watson gikk kledd i en sort bukse under kjolen.

Hot or not? Avgi din stemme nederst i saken!

FORAN OG BAK: Emma Watsons Dior-kjole får oppmerskomhet for sin utradisjonelle bakdel. Mens kjolens frontparti er klassisk, er bakdelen så avslørende at Watson har på seg en sort bukse under. Foto: Reuters/ Ap/ NTB Scanpix

Kombinasjonen med bukse og kjole eller skjørt forbinder de fleste med slutten av 90-tallet, men Watsons Dior-antrekk er heller preget av en utforskende og moderne lekenhet. Til tross for den overraskende løsningen, høster Watson gode kritikker fra moteeksperter verden over. Harper's Bazaar er blant de som hyller antrekket hennes, og gir skuespilleren en femteplass på best-kledd listen for årets Golden Globe.

Det vågale antrekket kombinerte Watson med matte, fuksiafargede lepper, en glatt og «tilfeldig» oppsatt hårknute, fiolblå sko fra Roger Vivier og kun én enkelt «oversized» øredobb - også denne fra Dior.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om: