Fem grunner til at gravide Keira så best ut på Critics Choice Awards

YNDIG: Kiera Knightly strålte i sine lyseblå designerkjole. Foto: Getty Images

Man trenger ikke den drøyeste utringningen eller korteste skjørtekanten for å få oppmerksomhet på den røde løperen. Critics Choice Awards ble kuppet av en slående vakker Keira Knightley.

Publisert:

Jennifer Aniston i rød dress, Angelina Jolie i skinnende kjole og Rosamund Pike i hvit gallakjole - samtlige måtte se seg slått av Keira Knightley, som er gravid med sitt første barn. Her er hvorfor:

1. Kjolen

All ære til hertuginne Kate, prinsesse Madeleine og Blake Lively - men dette er den mest fantastiske gravid-kjolen vi noensinne har sett (om den kan kalles det). Kjolen er fra merket Delpozo som er kjent for nettopp håndsydde detaljer som gullpaljettene på Keiras kjole. Hvor mye flottere er ikke dette enn kjolene med utringning ned til navlen?

2. De enkle smykkene

To ord: Auélie Bidenmann. Den franske designeren lager fantastiske smykker, elegante og enkle, som passer perfekt til en kjole med paljetter slik som Keiras. Knightley valgte et trendy, tynt armbånd rundt venstre håndledd og en «chunky» gullring rundt høyre pekefinger og øredobbene som så vidt var synlige.

keira bilde

FLOTT PAR: Keira og ektemannen James Righton holdt rundt hverandre på den røde løperen. Foto: Getty Images

keira bilde

LANGT SLEP: Når Keira Knightley snudde seg, avslørte hun et langt chiffonslep. Foto: Getty Images

3. Leppestiften

Plutselig må vi også ha burgunderfarget leppestift. Med en kjole i duse, snille farger som lyseblått og gull, gikk Keira motsatt vei når det gjaldt sminke. Leppestiften i dyp burgunderkomplementerte både hennes naturlige farger og den blå designerkjolen.

4. Sideskillen

Keira droppet en masete håroppsats og store krøller til fordel for en løs frisyre med sideskill langt nede på den ene siden. Bohemsk og sofistikert på en gang. Og hva vasker egentlig Keira håret med? Glansfult er jo en underdrivelse.

5. Mannen

Hallo! Hvor søte er de sammen?

Les også:Norske Guro på Hollywood-premiere med Keira Knightley

Publisert:

Finn mer innhold om: