Flotte kjoler til 17. mai

Mange velger bunad eller de tradisjonelle fargene rødt, hvitt og blått til nasjonaldagen, men du kan også slå til med andre varianter. Her er 12 fine 17. mai kjoler, for deg som ikke vil bruke en formue på et nytt antrekk.

silje
Publisert:

Kjoler for alle

Ofte har man allerede flere kjoler hengende i garderoben som fint kan styles opp til 17. mai. En gammel kjole blir som ny med et nytt belte, brosje, veske eller en jakke over kjolen. Ikke tro at du må kjøpe noe nytt, de fleste husker ikke hva du hadde på deg i fjor, eller om de har sett deg i den samme kjolen tidligere.

En ny kjole kan være en god sommerinvestering. Ta utgangspunkt i at du skal bruke kjolen til flere anledninger. Kjoler i farger som korall og midnattsblått kan være gode kjøp.

Rødt, hvitt og blått

Mange vil feire nasjonaldagen i rødt, hvitt og blått og det finnes uendelig av muligheter i de rimelige butikkene, så du trenger ikke blakke deg for et nytt antrekk. 50-talls kjoler med innsvinget liv og en kort jakke, eller en elegant rød kjole slår aldri feil. Om du er glad i hvitt, så er det bare å kjøre på. Denne sommeren er nemlig den heteste looken hvit fra topp til tå, skal vi tro de hotteste desigerne. Bare pass på isføringen, da det ikke er så hyggelig å gå rundt med flekkete kjole om uhellet først er ute.

Dress

Du må selvfølgelig ikke velge kjole. Denne sesongen er både de maskuline dressen tilbake. En minimalistisk og stilren hvit dress er en vinner på nasjonaldagen. Helfarget look i mørkeblått eller pudder er et annet alternativ.

Spisse pumps og en stor clutch sørger for en gjennomført og elegant stil.

Skjørt og topp

En annen kombinasjon mange tyr til på 17. mai er skjørt, topp og jakke, istedenfor kjole. Silkebluser til plisseskjørt, maxiskjørt eller skjørt i 50-tallsstil er gode alternativer til deg som dropper kjolene. En kort innsvinget jakke, er en god investering som du fint får bruk for senere i sommer.

Relevante saker videre:

15 fine vårkjoler.Få mer inspirasjon til 17. mai-antrekket!

Slik blir du kul til konfirmasjonen!Les mer her

Hvem var mest sexy på Chanel-fest? Stem her!

Publisert: