Her er klærne som kler kroppen din

Å finne klær som kler deg er alfa og omega for å lykkes på motefronten. Få gode tips til hva som kler deg om du er frodig og formfull, liten og nett eller høy og slank.

FRODIG OG FORMFULL

Det er ikke bare en Golden Globe-statuett Olivia Spencer nylig har vunnet. "Barnepiken"-skuespilleren har også klart å vinne hjertene til moteelskere verden over.

Den formfulle stjernen er alltid plettfritt antrukket på den røde løperen og beviser at kvinnelige kurver slett ikke setter noen begrensninger på motefronten. Med draperte kjoler og ettersittende blyantskjørt viser hun frem sin flotte figur på helt riktig måte.

Tips:

- Ikke gjem deg i store telt! Vis frem kurvene dine i et ettersittende skjørt. Kombiner med en løs silkebluse for å få et sexy og feminint antrekk.

- Vis hud på en sofistikert måte. Gjør som Olivia Spencer og velg gjerne en kjole som viser bare skuldre. Hold tilbehøret enkelt - et par store øredobber og en liten clutch-veske er alt du trenger.

- Velg plagg med draperinger, gjerne en omslagskjole. Sett et belte i livet og du er klar for fest!

LITEN OG NETT

Vakre Rachel Bilson er ikke blant de høyeste stjerene i Hollywood, men hun er definitivt en av de best kledde.

Skuespilleren sees ofte i korte kjoler på den røde løperen. Til hverdags er korte shortser og blazere Rachels favoritt. Hun er glad i sterke farger og er ikke redd for å kombinere løse bukser med løse skjorter.

Tips:

- Gjør som Rachel Bilson og velg korte, ettersittende kjoler når du skal på fest. Velg lyse eller hudfargede pumps om du vil forlenge beina litt.

- Mange tror at de ser lavere ut med langt hår - det er helt feil! La håret vokse og la det henge løst.

- Selv om du er liten, kan du fint bruke løse bluser og bukser. La deg inspirere av moteikoner som Mary-Kate og Ashley Olsen, som ofte sees i løse plagg.

HØY OG SLANK

Gwyneth Paltow er lang og slank. Hun velger ofte draperte kjoler på den røde løperen, noe som skaper et mykt og feminint uttrykk.

Skuespilleren marker ofte midjen, og går ikke av veien for å vise frem sin lange, slanke bein.

Tips:

- Bruk kjoler med asymmetriske snitt og draperinger. Velge mellom alle skjørtelengder.

- Invester i et fint, sort belte som du kan bruke over flere av kjolene dine. Det gir en myk og feminin silhuett.

- Bruk spisse sko uten platå. Velg gjerne et par med stropper.

LES OGSÅ:Kopier Golden Globe-sminken til Emma Stone

LES OGSÅ:Modne kvinner i motebransjen

LES OGSÅ:Slik bruker du blomstertrenden

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?