Europas hotteste prinser - stem på din favoritt

De har kongelig blod i årene, ser uforskammet bra ut og ikke minst kan de kle seg. minMote har kåret Europas hotteste prinser - stem på din favoritt nederst i saken.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

AV SONIA HUANCA VOLD OG MARTINE LUNDER

Jet-settere, partyprinser og familiefedre - Europas kongelige menn er langt fra like hverandre når det kommer til livs- eller klesstil. Flere av dem viser imidlertig gang på gang at de kan kunsten å kle seg, enten det er på yatchferie eller på offisielle oppdrag.

minMote har plukket ut de fem prinsene vi mener er kjekkest og flinkest til å kle seg. Vi vil også gjerne ha din mening i avstemningen nederst i saken.

Mens Haakon har kronprinstittel og skal arve tronen, er svenske Carl Philip og Daniel prinser. Brødrene Andrea og Pierre Casiraghi har ikke offisiell prinsetittel, men har begge kongelig mor - og hvis partyprins er en tittel har de fått den for lenge siden.

- Europas unge prinser kommer utvilsomt litt i skyggen av alle prinsessene og jeg tror de unge kongelige mennene er glade for at presse og publikum er mest opptatt av kvinnene og deres antrekk og smykker. Men det er uvilsomt mange kjekke unge prinser i Europas kongelige storfamile, sier kongeekspert Kjell Arne Totland til minMote og fortsetter:

- Svenske prins Carl Philip ble i fjor kåret til verdens flotteste prins og søsteren Madeleine til verdens flotteste prinsesse!

Andrea Casiraghi (27)

Prinsesse Carolines eldste sønn er en ekte jet set-prins og ikke minst har han sin helt egen stil.

Den langhårede kjekkasen er nummer to i arverekken til den monegaskiske tronen etter sin mor. Det betyr at hvis prins Albert ikke får barn med sin kone, vil Andrea mest sannsynlig bytte navn til Grimaldi og bli prins av Monaco. Foreløpig får han nøye seg med tittelen partyprins, men med kongelig blod i årene holder det for minMotes kjekkas- og kleskåring.

minMotes begrunnelse: Andrea Casiraghi har flere dresser hengende i garderoben, men dropper dem gjerne til fordel for halvt oppkneppede skjorter med mønster. Rundt halsen henger ofte ungdommelige hamp-smykker og med hippie-bånd rundt hodet ser Andrea mer ut som en trendy rockestjerne enn en kongelig.

Den eldste Casiraghi-broren har dessuten en imponerende solbrillesamling og ser like bra ut i sexy pilotbriller som tidløse Ray-Bans.

Prins Carl Philip (32)

Svenske prins Carl Philip stråler for tiden sammen med sin vakre kjæreste Sofia Hellqvist. Carl Philip er dronning Silvia og kong Carl Gustafs andre barn og går ofte arm i arm med lillesøster Madeleine på offentlige tilstelninger, som fyrstebryllupet i Monaco. Den svenske kjekkasen er imidlertid ikke singel - han har blitt samboer med sin Sofia og svenskene spekulerer nå vilt i om de snart vil forlove seg.

minMotes begrunnelse:

Carl Philip har havnet litt i skyggen av sine to vakre søstre, men er definitiv en mann man burde holde øye med. Han har en sporty stil og kler seg bra både når han opptrer på vegne av det svenske kongehuset og på fritiden.

For samtidig som han kler den sporty stilen med t-skjorte og jeans er det få som ser bedre ut i uniform.

Da Carl Philip i fjor prydet coveret til det svenske motemagasinet King gikk det nok virkelig opp for mange hvor bra svenskeprinsen ser ut. I magasinet ser vi ham med skjeggstubber og iført jeans, og den avslappede stilen kler prinsen perfekt.

Pierre Casiraghi(24)

Pierre Casiraghi er prinsesse Carolines yngste barn. Han er hakket mer sporty enn sin rocka storebror og kombinert med at han snakker tysk, engelsk, fransk og italiensk flytende er det ikke overraskende at han har draget på damene. Tidligere har han datet modeller som Fernanda Lessa og Caroline Winberg.

minMotes begrunnelse:

Rockeprinsens lillebror puster storebror Andrea i nakken. Pierre er like avslappet i stilen og ser alltid uanstrengt kul ut. 24-åringen er glad i sport, noe både kroppen og bekledningen gjenspeiler.

Pierre ser like bra ut i bar overkropp på en luksusyach som han gjør i smoking på gallatilselninger og om han aldri blir en ekte prins, er han nok mange jenter drømmeprins likevel.

Kronprins Haakon (38)

Kronprinsen får sjeldent oppmerksomhet for sine klær, ettersom Mette-Marit har seilet opp som en av Europas største moteprinsesser, men vår egen kronprins fortjener en plass blant de hotteste kongelige mennene i Europa.

minMotes begrunnelse:

Haakon er både kronprins og familiefar og kler seg deretter - uten at det blir kjedelig.

Haakon oser av maskulin trygghet og ser alltig sporty og opplagt ut. Han bruker ofte klassiske plagg fra merker som Lyle and Scott og Gant.

Kronprinsen er dessuten en av få som kler tykt skjegg.

Prins Daniel

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria skal om ikke lenge bli foreldre for første gang og vi tror den svenske kronprinsen vil kle farsrollen godt.

minMotes begrunnelse:

Daniel har lang fartsid som personlig trene og ser alltid blid, sunn og fresh ut - selv om det finnes få bilder av kjekkasen i bar overkropp er det liten tvil om at han opptatt av å holde seg i form.

Daniel har en sporty og elegant klesstil og overlater ikke så mye som et hårstrå til tilfeldighetene når han opptrer på vegne av kongehuset. På fritiden er han også stilsikker, men klassiske skjorter i blått og alle menns må-ha-pilotsolbriller fra Ray-Ban.

Publisert:

Finn mer innhold om: