Finn bikinien som passer din kropp

Snart slår bikinisesongen inn for fullt, men mange har allerede begynt jakten etter det perfekte badetøyet. minMote viser deg hva du bør se etter.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Å finne en bikini man føler seg fin i kan være en utfordring. Det dukker stadig opp nye trender på badetøyfronten, og det finnes utallige varianter å velge mellom. Før man begynner å tråle butikkene etter den perfekte bikinien, kan det være lurt å tenke over hvilken bikiniform som kler kroppen din. Deretter kan man velge og vrake i de fargene og mønstrene man vil. Husk at de fleste kjedebutikkene selger over- og underdeler separant - prøv forskjellige størrelser slik at du vet at du har en bikini som sitter perfekt både oppe og nede.

PETITE

TIPS: Er du liten og smal kan du med hell velge de populære trekantbikiniene. Velg en bikinitruse med høy skjæring og knyting om du vil forlenge beina og få hoftene til å se litt bredere ut. Har du små bryster kan du balansere ut hoftene ved å velge en bikinitopp med rysjer eller draperinger - det vil nemlig få brystene til å virke større.

FORMFULL

TIPS: En formfull kropp passer godt inn i de trendy retro-bikiniene. Velg en bikinitruse med høyt liv og en overdel som holder brystene på plass - gjerne i mønstrete stoff. Er du ikke komfortabel med å vise magen, kan du velge en badedrakt med draperinger eller rysjer - det skaper er flott fasong. Husk at flere kjedebutikker, blant annet H&M, har en egen avdeling med store størrelser. Du kan også finne mye fint badetøy i nettbutikker som selger klær for kvinner med former.

LES OGSÅ: De beste nettbutikke for kvinner med former

TIMEGLASSFIGUR

TIPS: Har du litt brede hofter, store bryster og smal midje kan du i utgangspunktet velge blant flere forskjellige bikinityper. Det viktigste er at du velger en overdel som sitter godt og som holder brystene på plass. Se etter varianter med spiler og i litt tykkere materialer.

LES OGSÅ: Dette mener gutta om biknien din

LES OGSÅ: Lårkorte og sexy sommershortser

Publisert:

Finn mer innhold om: