I sminkepungen til Carola: - Jeg trenger ikke Botox

Carola Häggkvist (45) mener det er tull å bruke Botox når man kan bruke sminke. Nå vil hun gi ut sitt eget sminkemerke.

Morten Hegseth
Publisert:

–Nei, jeg bruker ikke botox. Det føler jeg ikke noe behov for. God sminke holder lenge for meg, sier Carola til minMote.

45-åringen viser frem sin egen sminkepung i forbindelse med lanseringen av sitt nye album «Elvis Barbra & Jag». Den svenske popstjernen sverger til en rekke sminkeprodukter fra Make Up Store, Yves Saint Laurent og Estee Lauder. Et av hennes desiderte favorittprodukter er lipgloss.

– Det bruker jeg alltid. Og helst en i beige. Ellers er det viktig med god pensler, både for øyenbryn og øyenskygge. Disse penslene er fra Make Up Store, forteller hun.

– Men du trener for å holde kroppen i form?

– Huff, nei. Det er sjeldnere og sjeldnere. Det blir mest krampaktig trening før store arrangementer og slikt. Jeg er hun som trener intensivt en uke før jeg skal i bryllup, smiler hun.

Selv går hun med en forretningsplan om å etablere sitt eget sminkemerke.

– Ja, jeg har veldig lyst til det, og jeg vil også utgi en egen sminkebok. Jeg har blitt spurt av noen sminkemerker om jeg vil lage en kolleksjon for deres selskap, men drømmen er å ha mitt helt eget sminkemerke, forteller hun til minMote.

Den 45 år gamle divaen står alltid for sin egen sminke, uansett om hun er på TV eller hjemme i stua med sønnen Amadeus (13). Dersom hun først blir lagt hånd på av sminkører sørger hun alltid for å fullføre sin egen «finish». Med concealer fra Yves Saint Laurent, høstlige øyenskygger fra Estée Laudeer og rouge fra Make Up Store får hun et vaskeekte divautseende. I tillegg bruker hun «Micronized Compact Poweder Translucent» fra Make Up Store som underlag – i tillegg til FACE-foundation.

– Jeg har ganske mye sminkeprodukter, men dette er i alle fall noen av de viktigste, sier Carola til minMote.

Se også:I sminkepungen til Anette Stai

Se også:I sminkepungen til Leighton Meester

Se også:I sminkepungen til Whitney Port

Publisert: