Kate og Pippa er stiltvillinger

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Hertuginne Kate og Pippa er ikke bare like fordi de er søstre – de britiske stilyndlingene har også samme klessmak.

Hertuginne Kate skrev seg for alvor inn i motehistorien da hun erobret tusenvis av fans som nygift på Canada-turné med prins William. Kates reisegarderobe ble hyllet av moteekspertene og den stilsikre hertuginnens stil har ikke blitt mindre populær siden den gang.

Pippa ble første kjent som Kates brudepike, og hennes veldreide bakdel ble en stor snakkis etter prinsebryllupet. Siden har hun fått mye oppmerksomhet i motepressen, både for sine avslappede og sexy antrekk.

De stilsikre søstrene har blant annet blitt hyllet av motepressen fordi de ofte kombinerer dyrt og billig. Derfor har også flere av deres favorittplagg blitt revet fra butikkhyllene:

Kates signaturpumps fra L.K. Bennett til rundt 1500 kroner var umulig å oppdrive i flere uker etter at Kate gjorde dem kjente på sin Canada-turné. Hertuginnen har også gitt det britiske merket Burberry en oppsving, ved å gjøre deres klassiske trenchcoater blat de mest populære på markedet.

LES OGSÅ: Victoria Beckham: – Skrek da jeg så Beyonce i kjolen min

Pippa har på sin side fått en veske oppkalt etter seg etter at hun sikret seg den i flere farger selv. «Pippa»-vesken fra den norske designeren Marion Nilsen og merket Modalu var også lenge utsolgt, men er nå tilbake i hyllene.

Og etter søstrenes mange antrekk å dømme lærer de mye av hverandre. De to har mange likhetstrekk på stilfronten – ofte har Kate en mer pyntet og tekkelig versjon av Pippas antrekk.

Dette er noen av søstrenes favoritter:

Røde bukser

Pippas blekrøde bukser er fra merket SuperDry og hun matcher dem avslappet med en sort blazer fra Zara. Ikke lenge etter kopierte Kate stilen med en litt mer eksklusiv vri - hennes blazer er fra Mette-Marits designerfavoritt Pucci. De sorte pumpsene er Kates favorittpar, og etter at hun brukte dem flere ganger under sin første turné med prins William ble de utsolgt hos alle forhandlerne. Nå har pumpsene fra det britiske merket L.K. Bennett blitt hertuginnens varemerke.

Grå minikjole

Kate bar «den lille grå» da hun besøkte en kunstutstilling tildigere i år. Kate har flere grå kjoler i garderoben, men med de sorte broderiene i halsen er dette antrekket tydelig inspirert av søsteren Pippas jobbantrekk.

Høyhalset og pyntet

Både Kate og Pippa elsker kjoler og kler seg gjerne i det også til hverdags. For å i tillegg holde varmen har søstrene skaffet seg hver sin høyhalsede kjole. Kates kjole er olivengrønn og i tykk strikk fra Ralph Lauren og ble brukt på en veldedighetstilstelning. Pippas blå kjole er et av hennes favorittantrekk på jobb.

Sexy i rødt

Mens Kate hele tiden må ta hensyn til sin kongelige tittel, kan Pippa tillate seg å ta den helt ut i klesveien. Hun stjal showet da hun dukket opp på et London-ball i en dypt utringet silkekreasjon i knallrødt, mens Kate valgte en noe mer tekkelig – dog like utringet – versjon av kjolen på en veldedighetsmiddag like etter.

Knallfarget kåpe

Kate og Pippa er begge glade i tykke kåper. Søstrene har også sikret seg en rekke kåper i utradisjonelle farger som knallblått og rødt. Pippas kåpe er kort og rød, mens Kates kåpe er lengre med belte i livet – en fasong hertuginnen nesten alltid går for når det gjelder ytterplagg.

LES OGSÅ: Ny trend viser pupper og mage

LES OGSÅ: Vårens store solbrilleguide – finn din favoritt

LES OGSÅ: Her er vårens it-vesker

Publisert: