Nicolas Sarkozys DJ-sønn debuterer som modell

Pierre Sarkozy (26) har ventet med å tre frem i rampelyset til etter farens presidentavgang.

Pierre Sarkozy debuterer som modell for luksusnettbutikken MrPorter.com. Iført Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent og Burberry poserer han i gatene i sin hjemby Paris.

26-åringen, som går under artistnavnet Mosey, er en anerkjent DJ. Han har spilt i alt fra São Paulo til Ibiza, men har tidligere ikke ønsket oppmerksomhet i sitt hjemland på grunn av farens posisjon.

Nicolas Sarkozy gikk av som president i mai i år, og i juni valgte Pierre å ta sitt første DJ-oppdrag i Frankrike.

– Da faren min var president ville jeg ikke at det skulle bli en stor greie ut av det. Nå har jeg bevist at jeg er dyktig i det jeg holder på med, og at det ikke handler om hvem jeg er, forteller den ferske modellen til MrPorters nettmagasin.

LES OGSÅ:Katie Homles viser frem egen design under moteuken

Etter DJ-debuten i Paris, stod nok en ny utfordring for tur. Han landet sin første modelljobb, og går dermed i fotsporene til sin stemor Carla Bruni.

På de ferske bildene ser vi Pierre iført en typisk fransk stil, hvor klassiske basisplagg er kombinert med røffere elementer som sorte skinnjakker og solbriller. Deler av hans lange, rufsete hår er samlet i en liten hestehale.

– Jeg har alltid tenkt at stil handler om å uttrykke seg, men ikke noe man hengir seg til. Det er som med penger: Det er bra å ha tilgjengelig, men dårlig å la seg styre av, sier han videre til nettmagasinet.

LES OGSÅ:Prins Harry stjal glansen fra kjendiskvinnene

LES OGSÅ:Slik får du stilen til «SpiderMan»-kjekkasen

Hvordan var din opplevelse i dag?