Kjendisene går for kilehæler

De moteriktige kilehælene er en favoritt blant stjernene.

Cathrine Elnan
Publisert:

Kilehælene har allerede vært i motebildet en stund, og disse skoene er blant vårens mest dominerende skomote. Kjendiser som Whitney Port, Alexa Chung og Lindsay Lohan har allerede kastet seg over trenden.

Kilehælene mangler en markant hæl, men har i stedet en gradvis økende såle. Det gjør også at disse skoene er langt mer behagelig å gå i enn det stiletthæler og platåsandaler er. Kilehælene blir dermed et perfekt alternativ for deg som foretrekker et litt mer komfortabelt fottøy, samtidig som du kommer litt opp i høyden. Trenden kan kombineres med de moteriktige korksålene, som også gjør skoene mykere å gå på. Tresålen er en annen trendy tendens på skofronten denne våren.

Tør du gå med tresko?Trendy med tresko

Lett å kombinere

Det er nøytrale farger som preger kilehælmoten, som sort, grått, beige og brunt. Med slike farger er det lett å matche skoene med ulike stiler, og kilehælene passer bra til både kjole, bukse og skjørt. Kilehæltrenden er gjeldene for mange typer sko, både sandaler, sandaletter og lukkede sko, og dette gjør det også enklere å kombinere med forskjellige antrekk.

Les mer om vårtrendene her!Dette gjelder denne våren

Lengre og slankere ben

En av sesongens store tendenser på skofronten er åpne partier, og dette gjelder også for kilehælene. Åpen tå og hæl er noen av de mest populære gjengangerne. Sko med åpen tå er ikke bare moteriktig, men skaper også inntrykk av en lengre og slankere kropp. Spenner er også en av detaljene som preger vårens skomote.

Kombinér treskoene med denim-looken!Hot med denim

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: