Dramatisk med lilla lepper

Trenden med lilla lepper fortsetter. Denne høsten er de tilbake, mørkere enn noen gang.

Mari Glans
Publisert:

Høstens makeup-trender er varierte og det er noe å velge mellom for enhver smak. En trend som kanskje er mest aktuell for de aller modigste, er lilla leppestift som er så mørk at den grenser mot sort.

Her er alt om høstens makeup-trender!Slik skal du sminke deg i høst

Den dramatisk makeupen ble sett på flere visninger for denne høsten, deriblant Missoni, Proenza Schouler, Peter Som og Dior. Mens de lilla leppene var i en lysere tone i fjor, kommer de nå i varianter av plomme, burgunder og nesten helt sort.

Trendsetterne velger lilla munn.Se hvem de er her!

Slik får du looken

Vil du prøve en litt mindre dramatisk versjon denne høsten, kan du la deg inspirere av visningen til Dior hvor modellene hadde lysere leppestift med lilla lipgloss midt på leppene. Dette gir en mildere variant av den trendy leppefargen. Om du vil prøve loken med helt mørke lepper, bør du holde deg til "regelen om å holde fokuset på ett punkt i ansiktet av gangen. Altså å holde øyne og kinn nøytrale og la de mørke leppene få all oppmerksomheten.

Om du ikke tør å prøve høstens lilla leppestift, kan du heller prøve å bruke fargen på neglene. Dette er nemlig en av de mest trendy neglelakkene denne sesongen.

Perfekt for sensommeren!Smink deg i bronsetoner

Relevante artikler videre:

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og gode voksne

Kjøp nye øyenskygger på nett!Her er de beste sminkebutikkene

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Få looken til Kristen Stewart!Sover med sminken på

Publisert: