Slik blir du vårvakker

Vårens skjønnhetstrender fokuserer på glødende hud, glansfullt hår og innslag av friske farger. Her er de ti produktene du trenger for å følge skjønnhetstrendene denne våren.

Mari Glans
Publisert:

Pastellfarget neglelakk

Den gråbrune neglelakken har vært årets store trend hittil i år, men når våren kommer for fullt er det de sukkersøte pastellfargene som gjelder. I år er det et bredt spekter av farger å velge mellom, alt fra blått, lilla, fersken, grønt og rosa er sikre vinnere.

Les mer om vårens negletrender!De hotteste neglelakkene

Lett foundation

Den naturlige looken gjelder i vår, og det viktigste punktet er huden. Den skal framstå helt naturlig, men samtidig være helt plettfri. Kjøp derfor en foundation med lett dekkevne for å gi en jevn hudtone og dekke lett over urenheter, samtidig som den naturlige gløden skinner igjennom.

Vprens mest trendy look!Minimal makeup

Lett sommerduft

Legg bort de tunge og krydrete duftene, og velg en frisk og lett duft i vårsolen. De største produsentene lanserer lettere versjoner av de mest populære duftene, og er perfekt om du vil ha en friskere variant av favorittparfymen din.

Flytende bronser

Å være overdrevent brun er helt ut denne våren, så legg bort solpudderet og sats heller på en flytende bronser som du kan blande i foundationen eller dagkremen for litt ekstra glød og farge. Huden skal se naturlig glødende ut, og ikke unaturlig brun med et hint av orange.

Unngå sminkefella!Her er de ti verste sminkefeilene

Farget leppestift

La leppene synes! Denne våren er orangerød og rosa leppestift de hotteste fargene. Røde lepper har vært stort denne vinteren, og trenden fortsetter i vår. Nå skal de røde leppene helle mer mot orange, som ble sett på Prada, Sonia Rykiel og Giambatista Vallis visning for våren.

Det er også flere rosa nyanser som gjelder i vår, alt fra fuksia til babyrosa lepper var å se på catwalken. Nå er det også lov med mer glossy lepper, noe som har vært borte fra motebildet en stund.

Oppstrammende produkt

Bikinisesongen nærmer seg med stormskritt, det er derfor på høy tid å sette i gang forberedelsene om man har planer om å strutte i bikini i sommer. Disse produktene utfører ikke mirakler, men i kombinasjon med riktig kosthold, trening og riktig bruk, kan slike produkter bidra med å hjelpe kroppen å kvitte seg med overflødig vann, øke blodsirkulasjonen og glatte ut huden slik at appelsinhuden blir mindre framtredende.

Vil du bli kvitt cellulittene?Les mer her!

Løshår

Den lange fletten har vært vårens hotteste frisyre siden Alexander Wangs vårvisning i august i fjor. Den lange fletten har blitt flittig kopiert både av andre designere, kjendiser og vanlige jenter i gata. For å få den lange og tykke fletten er man som regel helt avhengig av ekstra løshår. Det enkleste er å kjøpe løshår på klips, som enkelt kan festes av og på.

Kopiere frisyren?Se hvordan du får fletten her!

Hårfjerner

Snart er det på tide å blotte de pelskledde vinterleggene igjen, så det er på tide å investere i litt hårfjerningsprodukter. Voksing er enkelt å gjøre selv hjemme, og er den metoden som gir det mest holdbare resultatet. Perfekt for deg som ikke gidder å fjerne hårene fast to ganger i uken.

Bli kvitt hårene.Les vår guide til hårfjerning

Øyenskyggepalett i naturtoner

Det naturlige er i fokus denne våren, og en øyenskyggepalett i naturtoner gir mange muligheter når du skal legge makeup. Spesielt bruntoner er stort, og kan varieres i det uendelige. Velg en øyenskyggepalett som har både kraftige og dusere farger, det gir flere valgmuligheter når våren kommer, enten du vil legge en kraftigere kveldsmakeup eller bare markere øynene litt på dagtid.

Glansgivende hårprodukt

Håret skal se sunt og skinnende ut denne våren. Man kan jukse seg til ekstra glans ved hjelp av en glansspray, i tillegg bør man velge en variant som beskytter håret mot UV-stråler og bevarer hårfargen, slik at håret fortsetter å skinne våren gjennom.

Publisert:

Finn mer innhold om: