- Michelle Obama er drømmeklienten

Victoria Beckham drømmer om å designe en kjole spesielt for Michelle Obama.

Victoria Beckhams kjoler har på kort tid blitt en kjendisfavoritt på den røde løperen. Stjerner som Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Drew Barrymoore og Elle Macpherson har alle gått i kjolene hennes, men Victoria Beckham avslører at drømmen er å kle opp USAs førstedame Michelle Obama.

- Jeg hadde elsket å designe en kjole for Michelle Obama, absolutt! Jeg synes hun er helt utrolig, hun er en veldig sterk kvinne og hun er helt nydelig, uttalte Victoria Beckham da hun var på Elton Johns Oscarfest denne uken, ifølge Huffington Post.

- Jeg elsker kvinner og jeg ønsker å få kvinner til å føle seg bra og vakre, og jeg tar det som et kjempekompliment at kvinner liker å bruke kjolene mine og de ser fantastiske ut i dem. Det viser bare at kjolene mine kan være flatterende for kvinner i alle varianter og størrelser, og det er jo det det handler om. Kjolene mine dreier seg om å skape en illusjon og et flott snitt, sier Beckham.

Får strålende kritikk!Motepressen elsker Victoria Beckhams kjoler

- Hun trodde jeg var gal

Michelle Obama har ved tidligere anledninger brukt flere britiske designere, blant annet Peter Pilotto og Basso and Brooke. Den amerikanske førstedamen er en kjent for sin stilsans, og både pressen og motekritikere følger nøye med på hva Obama har på seg. Om Michelle Obama velger å bruke en av Beckhams kjoler, vil dette kunne gi Victoria Beckham stor anerkjennelse og gjøre at hun blir tatt enda mer seriøst som designer.

Victoria Beckhams siste kjolekolleksjon fikk strålende kritikker av motepressen, og stjernestylist Rachel Zoe valgte å kle opp både Cameron Diaz og Demi Moore i kjolene på arrangementer før og etter Oscar-utdelingen denne uken. Sarah Jessica Parker valgte en kjole fra Victoria Beckham da hun skulle i middag i Det Hvite Hus tidligere denne måneden.

Men fotballfruen kan bli like ekstatisk over å se helt vanlige kvinner i klærne sine.

- For noen uker siden så jeg en kvinne som gikk i en av mine kjoler, og jeg hylte av glede, forteller Beckham til Metro.

- Jeg er sikker på at hun trodde jeg var gal. Å se noen gå med klærne mine er kjempespennende, uansett om det er noen kjente, familiemedlemmer eller helt fremmede, sier Beckham.

Stjernene digger kjolene.Se hvem som bruker Victorias design

Relevante artikler videre:

Victoria Beckhams favoritter! Dette har hun i sminkepungen

Kjendisene elsker grått.Slik får du stilen!

Victoria Beckham covergirl.Les hvilke magasin hun pryder her

Hun overtar jobben til Victoria.Hvilken skuespiller er det snakk om?

Hvordan var din opplevelse i dag?