I sminkepungen til Cheryl Cole

Den britiske popstjernen Cheryl Cole ble nylig kåret til verdens best kledde kvinne. Her er hennes favorittprodukter og beste skjønnhetstips.

Mari Glans
Publisert:

Cheryl Cole er kjent fra jentebandet Girls Aloud og som programleder i britiske «X Factor». Nå gjør hun suksess som soloartist, og topper magasinet Glamours kåring over verdens best kledde kvinne for andre året på rad. Cheryl Cole ser også alltid strålende vakker ut, og her er produktene hun sverger til.

Sjekk flere sminkepunger!Olivia Palermos skjønnhetsfavoritter

NARS The Multiple i fargen Orgasm

Dette er et multiprodukt som kan brukes på øyne, kinn, lepper og ellers på kroppen. Den gir en transparent farge og gir glød til huden. NARS rouge i fargen Orgasm er en av verdens mest solgte rougefarger, fordi den har både varme og kalde toner i seg og passer derfor til alle hudtoner.

ELIZABETH ARDEN 8-Hour Cream

Denne bestselgeren er et must i mange sminkepunger, også i Cheryl Coles. Hun sverger til denne salven for å roe ned, reparere og gir næring til tørr og flassete hud.

LANCÔME Juicy Tubes Lip Gloss i fargen Melon

Juicy Tubes er lipglossen man skal gå for om man vil ha superblanke lepper. Den gir et transparent resultat med et hint av farge, og et speilblankt resultat som holder lenge. Cheryl Coles favoritt er fargen Melon.

L'ORÉAL Telescopic Mascara

Ceryl Cole bruker som regel falske øyenvipper for å få lange og tykke vipper på scenen og på rød løper. Ellers bruker hun denne forlengende mascaraen fra L'Oréal for å gi ekstra lengde til sine naturlige vipper.

Hvilken mascara passer for deg?Les vår guide her!

JANE IREDALE Super-Shape Me Brow Kit

Denne paletten inneholder alt du trenger for å fikse øyenbrynene dine. To forskjellige pudderskygger, pinsett, øyenbrynsvoks, børster og en primer.

LA PRAIRIE Skin Caviar Concealer Foundation

Denne dyre og luksuirøse foundationen har vært Cheryl Coles favoritt i flere år. Den har en egen concealer i lokket, og selve foundationen inneholder et kaviarkompleks som pleier huden i tillegg til å jevne ut hudtonen.

Smink deg til perfekt hud.Her er de beste tipsene

DERMALOGICA Ultracalming Cleanser

Sminkørene på britiske X-Factor sverger til produkter fra Dermalogica både på programledere og deltakere. Denne beroligende rensen har blitt Cheryl Coles favoritt, og passer bra for dem som bruker mye makeup og lett får en stresset hud.

Kilder: Handbag.com, Beautifulwithbrains

Relevante artikler videre:

Kjøp løshår på nett!Her er de beste nettbutikkene

Vil du ha ekstra volum?Se flere framgangsmåter her!

Få en perfekt festfrisyre!Tre snarveier til krøller

Skal du til frisøren?Slik får du frisyren du ønsker deg

Publisert: