H&M avslører nytt designsamarbeid

FEMININT DESIGN: Erdem er spesielt kjent for sine feminine kjoler som er elsket av kronprinsesser verden over. Her fra Erdems høst- og vinterkolleksjon 2018 under London Fashion Week. Foto: Getty Images

Merket som står bak kjede-kolleksjonen er elsket av kronprinsesser og it-jenter verden over. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det britiske motehuset Erdem har designet en dame- og herrekolleksjon for den svenske kjedegiganten. Det er første gang designeren bak merket, Erdem Moralioglu herreklær.

Les også: «Verdens mest trendy butikk» stenger dørene

I en kortfilm laget av filmskaperen Baz Luhrmann, ser man en smakebit på kolleksjonen som foreløpig ser ut til å inneholde lange kjoler med mønster og en trendy silkepysj for menn.

Se filmsnutten her:

LIKER ERDEM: Kronprinsesse Mette-Marit har flere kjoler fra det britiske merket. Her sist brukt under Litteraturtoget 2017. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Elsket av kongelige

Designeren er kjent for sitt feminine, ofte blomstrete og detaljerte design, særlige kjolene har utmerket seg i motepressen og i de kongelige kretser. Kronprinsesse Mette-Marit, Mary av Danmark, hertuginne Kate og søsteren Pippa Middleton har blitt sett med kjoler fra merket en rekke ganger.

– Jeg er veldig glad for samarbeidet med H&M og for muligheten til å utforske arbeidet mitt i en helt ny skala, inklusive en herrekolleksjon, som jeg aldri har gjort før. Det er også utrolig spennende å samarbeide med Baz Luhrmann, en av vår tids viktigste historiefortellere, sier Erdem i en pressemelding.

Designkolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på hm.com, fra 2. november.

Publisert: