Melania Trump plukket påskeegg i jakke til 20.000

STIV PRISLAPP: Melania Trump var kledd i en rådyr lyseblå trenchcoat under den årlige påskeegg-jakten i Det hvite hus. Foto: Getty Images.

Den amerikanske førstedamen (47) feiret påsken i britisk luksusdesign.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Tradisjonen tro inviterte president Donald Trump til påskemoro utenfor Det hvite hus andre påskedag. Easter Egg Roll har blitt arrangert av den sittende presidenten helt siden 1878.

Med på årets jakt var tusenvis av fremmøtte og selvfølgelig flere i familien Trump.

Under jakten og rullingen av påskeegg var Melania Trump kledd i en lyseblå trenchcoat fra det erkebritiske merket Burberry. Hun er kjent for sin forkjærlighet for luksusplagg, og jakken har en prislapp på rett over 20.000 kroner.

Hun kombinerte kasjmirjakken med en tettsittende svart genser og svarte bukser.

KJENDIS

Les alt om Melania Trumps stil

EKSTRA GJEST: Påskeharen dukket også opp sammen med Melania og Donald Trump. Foto: AFP.

Selv om jakken har en stiv prislapp hadde førstedamen tonet ned antrekket sammenlignet med fjoråret. Da var hun nemlig kledd i en lang kjole i lyserosa tyll fra Herve Pierre og lyserosa ballerinasko.

Men den lyseblå trenchcoaten er ikke det eneste rådyre plagget førstedamen har blitt sett med den siste tiden.

NYHETER

Melania Trump med rådyr statementkjole

Påskeluksus

Da hun og ektemannen Donald Trump nylig viste seg sammen for første gang siden pornostjernen Stormy Daniels (39) snakket om sin angivelige affære med presidenten, hadde førstedamen også en luksuskjole.

Kjolen var fra merket Alaïa, og hadde en prislapp på rett i overkant av 24.000 kroner. På føttene hadde hun sko fra Christian Louboutin, som koster rett i overkant av 6000 kroner.
Mer lyx: DUKKET OPP I KJOLE TIL 17.000

MATCHET: Her er Melania og Donald Trump klare for en påskegudstjeneste ved kirken Episcopal Church of Bethesda-by-the-Sea Palm i Beach i Florida. Presidenten brukte sitt klassiske røde slips som matchet Melanias luksuskjole. Foto: Reuters.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.