Rachel McAdams hylles for brystpumpe-bilde

SKUESPILLER: Rachel McAdams er blant annet kjent fra Means Girls og The Notebook. Foto: AFP
SKUESPILLER: Rachel McAdams er blant annet kjent fra Means Girls og The Notebook. Foto: AFP

Den kanadiske skuespilleren Rachel McAdams (40) får skryt for å naturliggjøre amming og brystpumping. 

McAdams, som har en åtte måneder gammel sønn sammen med kjæresten Jamie Linden, er på forsiden av magasinet Girls Girls Girls denne måneden. Fotoshooten var seks måneder etter hun hadde født, og på grunn av naturlige årsaker måtte hun bruke brystpumpen innimellom fotograferingen.

Fotografen Claire Rothstein fanget øyeblikket av McAdams som pumper brystene for melk, mens hun var kledd opp i luksusklær fra Versace og diamanter fra Bulgari.

Rothstein har delt bildet på Instagram hvor hun forklarer at en av grunnene til at hun gjør det er at det fortsatt er mennesker som misliker at amming og pumping blir gjort på offentlige steder.

untitled link

– Det er en million grunner til hvorfor jeg ville poste dette bildet. Vi er uenige om hvem som fikk ideen om å ta det, men jeg er fortsatt sikker på at det var hennes som gjør at jeg elsker henne enda mer, skriver hun i billedteksten og fortsetter:

– Jeg synes ikke amming trenger noen forklaring, men jeg ville bare dele dette – hvis det forandrer kun én persons syn på noe så naturlig, normalt og fantastisk så er det nok.

Hun avslutter med å poengtere «Jeg så ikke så fantastisk ut da jeg ammet/pumpet. Og det er ok også».

På et par dager har fotografen fått tusenvis av likes og støttende kommentarer på bildet av McAdams.

– Dette er det kuleste bildet jeg noensinne har sett, skriver en.

– Takk for at du hjelper til med å normalisere pumping. Det er fortsatt mange som ikke liker at man gjør det i offentligheten, og jeg har mange minner hvor jeg gjemmer meg på toalettet for å pumpe og håper at lyden ikke vil tiltrekke seg for mye oppmerksomhet, skriver en annen.

Hvordan var din opplevelse i dag?