Hanneli Mustaparta ble mamma igjen

PÅ MOTEFEST: Modellen Hanneli Mustaparta.

Modellen skriver på Instagram at hun har fått en datter.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Tirsdag ettermiddag delte modellen Hanneli Mustaparta (38) nyheten om at hun har blitt mor for andre gang, og at Ferdinand (2) er blitt storebror.

– Velkommen til verden, lille Fia, skriver Mustaparta på Instagram etterfulgt av et hjerte.

Det var Dagbladet som omtalte saken først.

Mustaparta er samboer med Stian Fintland Skaug, og sammen har de sønnen Ferdinand, som ble født i april 2019. I mai delte de nyheten om at de ventet sitt andre barn, og nå er altså ventetiden over for paret.

På bildet Mustaparta delte ligger den lille babyen sovende på mammas bryst. Videre skriver modellen at datteren ble født 30 august, på termindatoen.

– Hun ville ikke kaste bort noens tid, og ble født 35 minutter etter at vi kom på sykehuset. Hjertene våre er fulle, skriver hun.

Mustaparta benytter også anledningen til å takke fødeavdelingen på Rikshospitalet, og kaller jordmoren en ekte rockestjerne.

Skaug jobber som naprapat og daglig leder ved Naprapatkontoret. Mustaparta har tidligere hatt base i New York City, og gjort stor karriere som modell. Nå holder paret til i Oslo.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: