MinMote spår: Slik kan Reinsves Oscar-antrekk bli

RØD LØPER-KLAR: Renate Reinsve er nominert til BAFTA-pris, mens filmen hun har hovedrolle i, «Verdens verste menneske», er nominert til to Oscar-priser. Vi er spente på å se hva skuespilleren går for på den røde løperen til de store anledningene.

MinMote har vurdert har vurdert rød løper og catwalk – slik tror vi Renate Reinsves Oscar-antrekk kan bli.

Malin Gaden
Publisert:

Jubelen sto i taket da det ble kjent at den norske filmen «Verdens verste menneske» er nominert til to Oscar-statuetter. Joachim Triers suksessfilm har mulighet til å vinne priser i kategoriene beste originalmanus og beste internasjonale film.

Vi hadde selvfølgelig håpet at Renate Reinsve (34), som i høst vant den gjeve prisen for beste kvinnelige skuespiller under filmfestivalen i Cannes, også skulle bli nominert til samme pris under Oscar-utdelingen, men slik ble det ikke. Men det som i hvert fall er sikkert, er at Reinsve kommer til å stråle på den røde Oscar-løperen 28. mars.

Moteyndling

Hun har i løpet av kort tid også skapt litt av et navn for seg selv i motebransjen. Louis Vuitton var tidlig ute med å legge sin elsk på den norske skuespilleren, og hun satt nylig på første rad igjen – side om side med superstjerner.

Reinsve har også blitt kledd opp av kjendisstylisten Karla Welch, som blant andre har Hailey Bieber og Tracee Ellis Ross på kundelisten.

PRISVINNER: Renate Reinsve tok imot prisen for beste kvinnelige skuespiller i Cannes iført Louis Vuitton.
RETT FRA CATWALKEN: Denne looken fra Louis Vuittons vår- og sommerkolleksjon for 2022 har vi allerede sett på Renate Reinsve.

Spennende antrekksvalg

Det er ingen tvil om at Reinsve har fått en nær relasjon med Louis Vuitton-teamet den siste tiden, og vi ser ikke bort ifra at det er klær fra det franske luksusmotehuset hun velger når Oscar-utdelingen går av stabelen – selv om vi gjerne også skulle ha sett henne i norsk design på den store dagen.

Forleden var hun også å se i sin aller første skreddersydde Louis Vuitton-kjole, så mye tyder på at det er også dette det blir under Oscar-utdelingen i slutten av mars.

Samtidig har vi også sett skuespilleren i både Mugler og Dior det siste halvåret, så mulighetene er mange.

EN KLASSIKER: Reinsve går gjerne for antrekk i enkle farger, men lekre snitt. Denne fra Mugler satt som et skudd på skuespilleren!
FILMSTJERNE: «Verdens verste menneske»-skuespilleren strålte på den røde løperen i Cannes iført en tidløs, svart kjole fra Dior.

Fra catwalken

Så, hva velger Renate Reinsve til årets største og gjeveste prisutdeling? I tillegg til å kanskje få en liten pekepinn 13. mars (da går nemlig BAFTA-utdelingen av stabelen hvor Reinsve er nominert) har vi også hentet ut noen catwalk-antrekk som vi i MinMote-redaksjonen gjerne skulle ha sett Reinsve i.

Det å kle opp stjernene til Oscar-løperen er stor prestisje, og vi kan nesten ikke vente med å se en ekte glamorøs rød løper igjen.

VINTAGE: Kanskje Reinsve går for nok en Mugler-look til månedens prisutdelinger? Denne fantastiske off shoulder-kjolen med voluminøse ermer og detaljer foran er en godbit fra 1983.

Den siste tiden har Louis Vuitton hatt en del fokus på volum i sine kolleksjoner. Både til vår- og sommerkolleksjonen for 2022, samt høst- og vinterkolleksjonen for den kommende sesongen som nylig ble presentert, så vi at dette var et sentralt element.

Selv om det ikke bugnet av åpenbare rød løper-valg for Renate Reinsve, var det selvfølgelig noen antrekk der vi fint kunne sett skuespilleren i. Og så skal du jo ikke se bort ifra at den norske stjernen får noen spesiallaget fra det franske merket i skrivende stund – kanskje inspirert av dette?

PÅ PLASS I PARIS: 7. mars var det duket for visningen av Louis Vuittons nyeste kolleksjon, og selvfølgelig var Nicolas Ghesquières norske muse til stede.

Vi ser mange tegn til at skuespilleren velger Louis Vuitton til hvert fall en av prisutdelingene, men for et øyeblikk det hadde blitt dersom Reinsve møtte opp på Oscar-løperen iført dette glitrende nummeret fra Dior:

WOW-ØYEBLIKK: Denne skulle vi gjerne sett på den norske skuespillerstjernen. Vi ser ikke bort ifra at vi vil se noe lignende denne kjolen på den røde Oscar-løperen.

Reinsve har også valgt hvitt på den røde løperen tidligere, så disse kjolene kunne ha vært aktuelle:

INTERESSANT ELEMENT: En enkel kjole fra Dior, men detaljen i halsen gir kjolen det lille ekstra. Denne, toppet med noen mørkerøde lepper og iøynefallende smykker, hadde gjort seg svært godt!
MINNER OM MUGLER: Denne hvite Dior-kjolen minner svært om den svarte Mugler-kjolen Reinsve hadde på seg på «Verdens verste menneske»-premiere. Kanskje denne dermed faller i smak?
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.