Nyheter

Colombiansk kjendisfavoritt samarbeider med H&M

FEMININT DESIGN: Designer Johanna Ortiz (til venstre), avbildet med modellene Karolina Kurkova og Nicole Warne under eget moteshow i juni 2019. Foto: Ilya S. Savenok/AFP/NTB scanpix

De eksklusive kjolene er elsket kjendiser som Beyoncé, Kate Hudson og Malin Åkerman.

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:
PRINT: Designeren Johanna Ortiz (t.h) avbildet med influenser og it-jente Gala Gonzales i kjoler i livlige print fra H&M-samarbeidet. Foto: H&M

Feminine snitt, volanger og rysjer, sterke farger og skulder-utringninger er det som beskriver den colombianske designeren Johanna Ortiz' design best.

De rådyre kjolene, skjørtene og toppene er populære blant stilikoner som Beyoncé og Kate Hudson, og passer ypperlig som antrekk i bryllup.

KLÆR

11 LEKRE BLUSER MED DET LILLE EKSTRA

Nå samarbeider Johanna Ortiz med H&M.

– Alle printene springer ut fra min egen besettelse av blomster, palmetrær og de vakre fargene jeg er omgitt av når jeg ser ut av vinduet hjemme i Cali, Colombia. Det latinamerikanske-uttrykket og den unike og pulserende atmosfæren er noe som går igjen i alt jeg designer. Jeg er henrykt over at så mange av verdens kvinner vil ha et lite stykke Colombia i garderobene sine, takket være samarbeidet med H&M, sier Johanna Ortiz, designer og CEO i en pressemelding.

NYHETER

Slik unngår du bomkjøp på Black Friday

Elsket av kjendisene

MYSTISK ROMANSE: En av kjolene som blir sluppet først er denne i mørkt blomstermønster. Pris 499 kroner. Foto: Produsenten

Ortiz har drevet kjolemerket under sitt eget navn, Johanna Ortiz, i over 17 år, men hun er kanskje ikke en designer på alles lepper her i Skandinavia. Merket, som også lager ultrafeminint badetøy, ble oppdaget for alvor da Lauren Santo Domingo, eieren av den eksklusive nettbutikken Moda Operandi, la merke til en gjest iført en av Ortiz-kjolene i et bryllup. Resten er motehistorie, skriver Vogue.

Siden den gang har designeren kledd opp Beyoncé en rekke ganger, både på scenen og privat, i tillegg til kjendiser som Mandy Moore, Kate Hudson, Amber Heard, Jessica Biel, Jennifer Garner, Keri Russell og Malin Åkerman for å nevne noen.

Merket selges også på Net-a-porter, og har stive prislapper. Flere av kjolene koster mer en 30.000 kroner. H&M slipper i første omgang tre kjoler 3. desember. Resten av samarbeidskolleksjonen kommer i mars.

KJENDIS

MinStil-spalten med Alexandra Hoang

Her er et knippe kjendiser iført Ortiz' design:

PÅ GALLA: Malin Åkerman iført Johanna Ortiz på New York gala i 2017. Foto: AP
STRIPER: Kate Hudson iført Johanna Ortiz på et sportsarrangement i sommer. Foto: NTB scanpix
POLKA: Keri Russell på premieren av «The Americans» hvor hun spiller en av hovedrollene, iført Johanna Ortiz. Foto: NTB scanpix/Andy Kropa/Invision/AP
Publisert:

Les også

  1. KLÆR

    Fine ullsett du kan bruke både i sofaen og på jobb

  2. KJENDIS

    Rebell og partyprinsesse: Derfor ble prinsesse Margaret et kongelig stilikon

  3. KLÆR

    11 lekre bluser med det lille ekstra

Relaterte artikler

KJENDIS

Mette-Marits beste moteøyeblikk det siste tiåret

KJENDIS

Tiårets ti vakreste kjendisbruder

NYHETER

Norske Peter Dundas: – Gøy å kle stjerner som Hailey

KJENDIS

Hertuginne Kate i populær designkjole

NYHETER

Stjernedesigner Peter Dundas delte gladnyhet

NYHETER

Høydepunkter fra haute couture-uken i Paris

NYHETER

Beyoncé glitret i wow-antrekk på privat Grammy-feiring