Kendall Jenner saksøkes

ETTERTRAKTET: Kendall Jenner har jobbet for flere av verdens største luksusmerker.

Verdens best betalte modell saksøkes for brudd på kontrakt.

Publisert:

En italiensk designer ved navn Liu Jo saksøker superstjernen Kendall Jenner (25). Det melder Reuters.

Ifølge motemerket skal Jenner ha brutt kontrakten sin med Liu Jo. I kontrakten sto det at 25-åringen skulle delta på to fotograferinger for merket, men ifølge Reuters skal modellen kun ha møtt opp på en av dem.

Det har ført til at Liu Jo nå saksøker henne for cirka 16 millioner norske kroner.

Designeren skal allerede ha betalt rundt 12 millioner kroner til Kendall Jenner, og skal senere ha forsøkt å få tilbakebetalt penger av modellen. På grunn av covid-19 måtte den andre fotograferingen utsettes ved flere anledninger, og Jenner skal ikke ha svart på merkets henvendelser angående ny dato.

Reuters har ikke kommet i kontakt med modellen for en kommentar, og managementet hennes, The Society Model Management, har heller ikke uttalt seg om søksmålet. En PR-representant ved Liu Jo hadde heller ikke mulighet til å kommentere hendelsen, melder Reuters.

SAKSØKES: Kendall Jenner skal ha brutt kontrakten sin med det italienske merket Liu Jo.

Kendall Jenner har de siste årene slått seg opp som en av verdens mest ettertraktede modeller. Hun har gått på en rekke prestisjefylte catwalker, prydet magasiner og vært brukt i motekampanjer.

Jobbene har gjort henne til verdens best betalte modell flere år på rad.

Merket Liu Jo fører klær til både kvinner, menn og barn. De har nylig hanket inn den norske modellen Frida Aasen i sine kampanjebilder for loungewear-kolleksjonen for høsten og vinteren.

NYHETER

Kendall Jenner om kviser: – Ikke la det stoppe deg

Den nest yngste i Kardashian-klanen har tidligere åpnet seg om at hun har opplevd et stort press, og hvordan hun har lært seg å takle stygge kommentarer i sosiale medier.

KJENT FAMILIE: Kendall Jenner (t.h.) er datteren til Kris Jenner (i midten) og Caitlyn Jenner. Søsknene Khloé (fra venstre), Kylie, Kourtney og Kim er også blant verdens mest kjente mennesker. De har vi blant annet fått følge gjennom realityserien «Keeping Up With The Kardashian».
Publisert:

Finn mer innhold om: