Sort og tettsittende - fyrstinne Charlene og Marion Ravn på kjendisfest i Kragerø

GIKK FOR SVART: Marion Ravn ankom Jan Kvalheims 50-årsdag iført en glitrende sort kjole. Fyrstinne Charlene av Monaco hadde tatt på seg en tettsittende buksedress for anledningen. Foto: Krister Sørbø/VG
Sofia Storhaug
Publisert:

KRAGERØ (minMote) På dagen dominerte mennene i sandvolleyball, men på festen etterpå var det kvinnene som regjerte i lårkort kjole og tettsittende plagg i Jan Kvalheims kjendisspekkede bursdagskalas.

Lørdag kveld kom både kongelige og kjendiser sammen til tidligere volleyballspiller Jan Kvalheims 50-årslag i Kragerø.

Etter Volleyballturneringen på dagen var det duket for mer glamorøse tilstelninger. Kveldens fest fant sted i et provisorisk område mellom terassen og restauranten på Kragerø Resort. Både Marion Ravn og fyrstinne Charlene hadde benyttet anledningen til å pynte seg litt ekstra.

STILIG PAR: Marion Ravn og ektemannen Andreas Ygre Wiig kom sammen på rød løper til Jan Kvalheims 50-årsdag. Foto: Krister Sørbø/VG

Artisten Marion Ravn og ektemannen Andreas Ygre Wiig var ikledd sort fra topp til tå. Sangstjernen kom i en tettsittende, glittrende, kort kjole med høye boots og veske til, mens ektemannen var iført sort dress og sort kjorte.

PÅ NORGESBESØK: Fyrsten og Fyrstinnen av Monaco kom til Norge i anledning Jan Kvalheims 50-årsdag. Fyrstinne Charlene (t.v) og Fyrst Albert. Foto: Krister Sørbø/VG

Prinsessen av Monaco som ofte blir sett i beige plagg hadde byttet ut nude-fargen med sort. Fyrstinnen var iført en asymetrisk, tettsittende buksedress med vekser i leopard og sort lakk. 35-åringen trives best i ensfargede plagg, gjerne i sort eller beige. Ektemannen, Fyrst Albert, hadde kledd seg i sort dress og hvit kjorte for anledningen.

Internasjonal motepresse har trykket fyrstinnen til sitt bryst, og hun har blant annet vært modell for det prestisjetunge motemagasinet Vogue. I motemagasinet snakket hun også om å finne sin egen stil.

- Å finne meg selv i moteverdenen har vært en enorm utfordring. På mitt første ball i Monaco var jeg som en fisk på land. Jeg hadde ikke peiling. Jeg trodde alt bare var gøy, gøy, gøy, og tenkte ikke hva jeg hadde på meg. Men når jeg ser tilbake på det skjønner jeg at min ball-debut burde vært litt bedre planlagt, fortalte hun magasinet i fjor.

Motefyrstinnen har også vært på Vanitys Fairs liste over verdens best kledde kvinner, sammen med hertuginne Kate og Michelle Obama.

Publisert: