Nyheter

Denne pandavesken koster 86.000 kroner

Ville du betalt nesten 90.000 kroner for at en glitrende panda skulle passet på lipglossen din?

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er nemlig det den nye vesken fra kjendisfavoritten Jimmy Choo koster. Designeren, som er mest kjent for å lage råeksklusive stiletthæler, har laget en pandaveske dekket med Swarovski-krystaller. Vesken finnes i to versjoner - en englepanda og en djevelpanda - med henholdsvis grønne og rosa krystaller. Hver veske består av 11.000 Swarovsky-steiner som er satt på for hånd og en gullrem som kan tas av og på, skriver Huffington Post.

De mener dessuten at pandamotivet minner mistenkelig mye på en Teletubby fra barne-TV.

Veskene er en del av en samarbeidskolleksjon mellom Jimmy Choo og kunstneren Rob Pruitt. Kollksjonen betår av både sko, lommebøker og vesker med pandamotiv. Det billigste i kolleksjonen er et par flip-flops til rundt 1300 kroner, etterfulgt av en nøkkelring til drøye 2000 kroner.

Rob Pruitt har selv sagt at kolleksjonen er insprert av rap-stjernen Nicki Minajs stil - og da er det kanskje ikke så rart kolleksjonen ser ut som en fargeeksplosjon.

- Kolleksjonen er helt vill. Det er regnbuefarger blandet med iskremstrøssel som faller gjennom verdensrommet, beskriver han til kunstbloggen Artinfo.

Det gjenstår enda å se hvem som kjøper en av pandaveskene, men at det ikke blir mer enn fjorten personer er i alle fall sikkert - flere pandavesker finnes nemlig ikke. Kanskje det er denne pandaen som blir den nye kjendisfavoritten, slik som denne bok-vesken eller slangekjolen til 35.000 kroner? Uansett kan det ikke måle seg med Olsen-søstrenes krododilleryggsekk til svimlende 200.000!

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Design
  2. Vesker
  3. Mary-Kate Olsen
  4. Mary-Kate og Ashley Olsen

Relaterte artikler

NYHETER

Norske Guro på Hollywood-premiere med Keira Knightley

MOTE

Dette er festsesongens viktigste tilbehør

MOTE

Én rådyr investering eller et helt nytt antrekk?

NYHETER

Sarah Jessica Parker blir skodesigner

NYHETER

Kate strålte i blomsterdrøm: - Spennende og dristig

NYHETER

Sjekk Selenas sexy helgeantrekk - stem på din favoritt

KJENDIS

Gravide hertuginne Kate strålte i blått designantrekk