– Jeg går ikke på julefest uten tannbørste

Modell og moterådgiver i Lindex Kathrine Sørland (32) har kun det mest nødvendige i partyvesken. Det aller viktigste er tannbørsten.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Jakten på den perfekte festvesken er ikke alltid like lett. Kathrine Sørlands beste tips er å investere i en klassiker du kan ha glede av i mange år. Selv har hun spart lenge til sin personlige favoritt fra Chanel.

– Den var dyr, men til gjengjeld føler jeg meg superfin når jeg bruker den i. I tillegg passer den til alt - både til hverdags og fest. Den setter ofte prikken over i-en på alle antrekkene mine, smiler Sørland fornøyd.

Sørland skulle ønske hun kunne kaste seg på clutch-trenden, men er avhengig av å ha god plass i vesken når hun skal på fest.

Jeg må ha god plass. Jeg går for eksempel aldri på julefest uten tannbørste - jeg får så blå tenner av rødvin, ler Sørland og forteller at hun heller ikke går på fest uten to bankkort og ekstra strømpebukse.

– Man vet aldri når man får bruk for litt ekstra penger og man vil nødig bli sett med raknet strømpebukse.

LES OGSÅ: Moteekspertenes beste tips til juleshopping i utlandet

Når det kommer til sminke og kosmetikk er hun sparsom.

– Jeg har kun med meg det aller mest nødvendige som concealer, kajal, rouge, leppestift og gloss. Det er gjerne bare en kjapp finpuss med sminke som skal til for at man føler seg fin igjen etter en lang middag, forklarer hun.

Sørland innrømmer at hun sjelden begrenser seg når det kommer til påføring av rouge.

– Jeg føler at jeg aldri får nok rouge, og når jeg kommer hjem og ser meg i speilet etter en kveld på byen har jeg som regel altfor mye, sier hun.

I vesken har Sørland også gnagsårplaster.

– Når jeg pynter meg bruker jeg som regel altfor høye sko som gir meg gnagsår, og jeg lærer aldri. Derfor har jeg alltid med meg en pakke med Compeede.

Hårstrikk, kam og tyggis ser også Sørland på som et must i festvesken.

Publisert: