Topshop avslutter samarbeid med Kate Moss

Tirsdag legges Kate Moss’ siste sesongkolleksjon ut for salg. Fra nå av vil supermodellen kun designe et begrenset utvalg utenfor sesongene.

Milda C. Melland
Publisert:

Kate Moss har designet 14 kolleksjoner i løpet av tre år for Topshop. Først i år ble kolleksjonene kuttet ned fra seks til to per år. Dette gjorde at motebransjen begynte å spekulere i hvor lenge samarbeidet mellom modellen og kleskjeden ville vare, og nå er det altså stopp.

Eksklusive plagg

- Motesamarbeidet mellom Kate Moss og Topshop vil gå inn i en ny fase i 2011. I dette formatet vil Kate og Tophops designerteam fokusere på å lage Limited Edition drop-in kolleksjoner, som erstatter dagens sesongkolleksjon, skriver Topshop i en uttalelse.

MinMote.no - Norges største moteside

Hvor mye Moss kommer til å designe for kleskjeden er dermed ikke kjent, ifølge dem vil hun fortsatt bidra med sin kunnskap om mote og design, men uten noen bestemte sesonger å forholde seg til.

MinMote.no - Norges største moteside

Modellens siste sesongkolleksjon består av flere 70-talls plagg, kjoler og undertøy - og skal være sterkt inspirert av hennes egen klesstil. 2. november er den nye kolleksjonen å finne på Topshop sine hjemmesider. I tillegg skal det legges ut til salgs noen av Moss mest populære designerbidrag opp gjennom årene.

Les relevante artikler:

J. Lo-tvillingene har blitt modeller. Se Gucci-bildene her.

Hvem er landets beste moteblogger? Stem på din favoritt her

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Vurderer du å kjøpe Chanel-veske? Her får du vite om den er ekte eller ikke

Publisert: