Trendy høstsko

Tresko, saueskinnsfôr og lårhøye støvletter. Her finner du noen av høstens heteste skotrender.

Cathrine Elnan
Publisert:

Snart er det på tide å pakke bort sommerskoene, og erstatte dem med litt mer robuste og praktiske modeller. Kilehælene og treskoene har kommet for å bli, men sålene, fargene og materialene har fått en mer høstlig look.

Tresko

De gammeldagse treskoene eller clogsene, som de også kalles, kom tilbake for fullt denne vår- og sommersesongen. Den oppsiktsvekkende skomoten er fremdeles en favoritt blant designerne, og cloggene er også en del av høstens motebilde. Skoene har riktignok fått et mer høstlig utseende, med tykkere og mer dekkende materialer.

Lårhøyt

Lårhøye støvletter har en tendens til å vende tilbake når høsten faller på, og det er intet unntak denne sesongen. Hermes og Louis Vuitton er noen av designerne som har kastet seg over denne skomoten i høst. Mange er skeptiske til støvletter som beveger seg over knærne, og enkelte varianter har lett for å se harry og billig ut. Men så lenge du unngår lårhøye lakkstøvletter med spikerhæler, er ikke denne trenden så vanskelig å bruke. Velg nøytrale høstfarger, som brun, grå, jordfarget eller beige, og gå for et mykt materiale, som semsket skinn. Det er muligens ikke det beste materialet for våte, norske høstdager, men med et lag impregnering bevarer du det semskede skinnet lenger.

Trenger du flere tips til høstgarderoben?Her er ti hete høsttrender!

Saueskinnsfôr

Saueskinnsjakken er å se overalt i høst, og saueskinnsfôr på støvlettene er også en sikker vinner denne sesongen. Både de lårhøye støvlettene og ankelbootsene har fått en oppgradering med en saueskinnskant øverst på skoen. Denne detaljen passer perfekt til høstens aviator-look, og holder deg dessuten varm på føttene.

Motorsykkelboots

De røffe motorsykkelbootsene er et godt alternativ for de som ønsker høstsko uten altfor høye hæler. Bootsene passer bra til skinny jeans eller skjørt, og er en god venn å ha i søle-, sludd og regnvær.

Ankelboots

Ankelboots er ikke noen sensasjonell nyhet, men fremdeles like gjeldende i motebildet. Du kan enten velge de klassiske sorte eller brune med kraftig hæl, eller du kan velge et par med snøring eller nagler hvis du vil skille deg ut. Sommerens kilehæltrend er fremdeles dominerende, og det er et godt valg hvis du ha et par behagelige ankelboots.

Kamelfarger, rødt og skinn.Dette er minMotes augustfavoritter!

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante saker videre:

I høst er det 50-tallsstilen som gjelder. Slik kler du dine kvinnelige former!

- Jeg designer for jenter med bein i nesa! Se kolleksjonen her!

Vil du ha flere skjønnhetstips? Det får du i Mari sin blogg!

Lyst på flere shopping og høsttips? Les Mote-Siljes blogg her!

Publisert:

Finn mer innhold om: