Nye jeans

silje
Publisert:

Fikk shoppet ganske mye i New York, blant annet et par nye jeans. Har hatt lyst på en jeans i ankellengde en god stund, men har ikke funnet noe som passer. Personlig synes jeg det er en utfordring å prøve jeans. Jeg svetter hver gang jeg må inn i et prøverom og som regel må jeg gjennom 6-7 stykker før jeg finner en som passer sånn nogenlunde. Jeg tror mange jenter har det samme problemet, mener å ha lest i en undersøkelse at vi i gjennomsnitt prøver rundt 10 stykker før vi kanskje finner en modell som passer kroppsformen. Opplever noen av dere det samme?

Men i New York hadde jeg en veldig bra opplevelse da jeg prøvde jeansene på bildet. Jeansene er mørkeblå, kommer fra J Brand og var kun det andre paret jeg prøvde. De satt som et skudd og det er det faktisk lengde siden jeg har opplevd (jeg holder meg ofte til merker som Acne, Joe`s Jeans, MIH og Citizen, som jeg allerede vet passer). Når jeg endelig finner en modell, så kjøper jeg nesten alltid to stykker. Jeg vet at bildet er mørkt, så her ser dere jeansen litt bedre. Modellen har bra med stretch og sitter ganske høyt i livet, i tillegg var prisen rundt halvparten av hva de koster her hjemme.

Bildet ble tatt på Karsbroa i Praha på vei til middag på Hergetova Cihelna (anbefales!). Ikke sats på stiletter som meg, den brosteinsbelagte byen er ikke stedet for høye hæler.

Antrekk: Jeans fra J Brand (modellen heter "The Skinny" i fargen Heritage), jakke fra Zara ( i str s, vet mange spurte om dette), sko fra Vince Camuto og vintageveske fra Chanel.

Publisert: