Nytt cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Det er ville tilstander i England etter at nytt undertøy som hevder å smelte bort fett og cellulitter kom i butikkene. Lagrene ble tømt på under én time, og undertøyet selges på Ebay til dobbel pris.

Mari Glans
Publisert:

Scala Bio-Fir Anti-Cellulite Pants er en ny type hold-in undertøy, som skal ha evnen til å smelte bort cellulitter ved å varme opp fettansamlingene under huden. Resultatene skal være bevist ved forskning, og fire av fem kvinner som testet undertøyet hevdet å se en markant reduksjon på appelsinhuden, ifølge DailyMail. Kvinnene hadde på undertøyet i seks timer hver dag i 30 dager.

Dette har skapt oppstandelse i Storbrittania, og butikkkjeden John Lewis, som fører merket i England, opplevde at hele lageret med cellulittundertøy ble utsolgt på under én time da det først ble lagt ut for salg på deres nettbutikk.

Ikke lenge etter lå undertøyet for salg på Ebay til over dobbel pris.

Sliter du med cellulitter?Slik gjør du cellulittene mindre synlig

Skal du handle fra utlandet?Her er alt du trenger å vite om netthandel

Press fra kundene

Butikkjeden John Lewis forteller at dette er første gang på over et tiår at undertøy blir utsolgt på så kort tid. Selskapet har nå bestilt inn 40.000 nye cellulittruser for å kunne møtekomme presset fra kundene. Over 4.000 britiske kvinner har meldt seg på mailinglisten som gir beskjed når nye forsyninger legges ut for salg på nettbutikken.

Undertøyet koster 260 norske kroner, og skal inneholde krystaller som varmes opp i kontakt med huden. Varmen skal, ifølge produsenten, øke blodsirkulasjonen i lårene, baken og magen, og dette skal videre få fettcellene til å smelte og skilles ut av kroppen via leveren.

En talsmann for John Lewis sier at effekten av undertøyet varer i opp til ett år eller lenger, om brukeren følger en sunn diett og trener jevnlig.

Undertøyet lover å gi brukeren en bedre fasong, samt fjerne den vanskelige appelsinhuden. Og forsøkskaniner, skal ifølge Lewis, ha insistert på at produktet fungerer, i motsetning til lignende produkter på markedet.

Relevante artikler videre:

Finn riktig badetøy for deg!Bikini som passer din kroppsfasong

Rett fra jobb til fest?Gjør dagantrekket festklart på 1-2-3

Ta vare på huden din!Beskytt deg i solen

Bruker du store størrelser?Her er motetips for deg

Publisert:

Finn mer innhold om: