Fem steg til vakrere hud

Kate Somerville er en av Hollywoods mest ettertraktede hudeksperter. Her er hennes beste og enkleste hudpleietips.

Mari Glans
Publisert:

Kjendiser som Jessica Alba, Paris Hilton, Debra Messing og Sharon Stone sverger til behandlinger hos Kate Somerville når de vil gløde på den røde løperen. Hudeksperten har gitt ut en egen bok, «Complexion Perfection», hvor hun deler sine erfaringer når det gjelder hudpleie. Her er fem av Kate Somervilles beste tips for vakrere hud.

Velg riktige produkter til din hud.Få hjelp av vår hudpleieguide!

Drikk nok vann

- Det er viktig å få i seg nok vann fordi det også har en rensende effekt på kroppen. Huden er kroppens største organ, så hvis man har et usunt kosthold vil det vises på huden, mener Somerville.

Honning på leppene

Om du sliter med tørre lepper, har Kate Somerville et enkelt tips for å gjøre dem myke på et blunk. Smør et lag honning, som skal en en veldig mykgjørende effekt, på leppene og la virke et kvarter før du tørker av.

Hudpleie for menn!Dette bør alle menn ha på badet

Dropp koffeinen

- Kaffe og brus som inneholder koffein er dehydrerende og har derfor en negativ påvirkning på huden. Om du spiser feil og drikker for mye kaffe, er det huden det først som påvirkes.

Dobbelpeeling

For å få best resultat når man peeler huden, er det to forskjellige metoder som må benyttes. Huden må skrubbes med fysiske skrubbekorn i tillegg til en kjemisk peelingfunskjon for å få superglatt hud, ifølge Somerville.

- Skrubbekornene løsner de døde hudcellene, men du trenger et kjemisk virkestoff, som melkesyre eller fruktsyre, for å løse dem opp. Det beste er å investere i et produkt som kan gjøre begge deler, mener kosmetologen, og legger til at det holder ikke å gni det raskt inn i ansiktet, du må massere det på huden i et helt minutt for å få best resultat.

Vær bevisst på hva du kjøper.Se opp for disse stoffene

Spis grønt

Kosthold er for det meste hemmeligheten bak en vakker hud, mener Kate Somerville. Spesielt grønne grønnsaker, som spinat, grønnkål og salat, er matvarer hudlegen anbefaler.

- Jo mer grønt, jo bedre er det. Om du spiser ren og naturlig mat sammen emd gode hudpleieprodukter, vil du få den beste huden du kan ha.

Kilder: Bellasugar.com, Celebritybeautybuzz.com

Relevante artikler videre:

Er du i 30-årene?Her er produktene for deg!

Beskytt huden i vårsolen!Les mer her!

Ikke tro på reklamen!Hver fjerde reklame er juks

Få hudlegens beste tips!Slik beskytter du huden

Publisert:

Finn mer innhold om: