Vintageshopping i New York

silje
Publisert:

På 1041 Madison Avenue ligger vintage-og secondhandbutikken Michael`s. Her finner du mye upscale vintage og secondhand til bra pris. En Chanel-jakke eller vesker ligger på ca 2-3000 kroner og pent brukte sko fra Christian Louboutin til ca 1000-1500 kroner. Sett av god tid hvis du er på jakt etter nye skatter til klesskapet, for her tar det tid å gå i gjennom utvalget. Ikke glem å sjekke ut tilbudsstativet i andre etasje. Pent brukte jakker fra bla Marni og Alexander Wang til 500 kroner er slettes ikke å forakte. Chanel, Pucci, Dior, Marc Jacobs, Fendi og Louis Vuitton, i denne butikken finner du det meste.

En Chanel-jakke går aldri av moten og i butikken hadde de et godt utvalg av fine varianter fra 80-tallet. Selv prøvde jeg en grå Chanel-jakke, men endte tilslutt opp med et annet kupp som dere snart skal få se.

Rett ved siden av lå det også en annen butikk som var verdt et besøk, La Boutique. Her hadde de blant annet mye vintage Yves Saint Laurent, Chanel og nyere Louis Vuitton. Dessverre var prisnivået mye stivere i denne butikken.

Publisert: