Vil ha hårete menn

Kast barberhøvelen! Over 85 prosent av britiske kvinner foretrekker menn med hår på brystet.

Mari Glans
Publisert:

Det er mye som tyder på at den metroseksuelle trenden er på vei ut. En undersøkelse gjort av OnePoll.com har spurt britiske kvinner om hva de foretrekker at menn skal gjøre med kroppshåret sitt. Ifølge undersøkelsen kan menn trygt droppe både voksing og barbering av brystkassen, hele 85 prosent av kvinnene som ble spurt foretrekker nemlig hårete menn. Dette inkluderer hår på brystet, øyenbrynene og på de intime områdene, melder Daily Mail.

Kun åtte prosent av de spurte kvinnene foretrekker glattbarberte brystkasser, mens de resterende syv prosentene faktisk liker hårete menn på grensen til varulv-lignende tilstander, skriver Daily Mail.

Hvem bruker lengst tid på badet?Det er menn!

Forskjellig smak

Men kvinners smak i menn varierer mellom de forskjellige regionene i Storbritannia. Hele 97 prosent av kvinner i den nord-østlige delen av England foretrekker menn som beholder kroppshåret, mens kvinner i Wales har en betydelig høyere prosentandel som liker veldig hårete menn i 70-talls stil, gjerne med ekstra hårete brystkasser á la Tom Jones.

I den midtre delen av England er derimote kvinner mer åpne for metroseksuelle menn, og her innrømmer 15 prosent av kvinnene av de liker menn som både barberer brystkassen og napper øyenbrynene sine.

Hudpleie for menn.Dette bør du ha på badet

Relevante artikler videre:

Savner du din naturlige hårfarge?Få din naturlige hårfarge tilbake

Vil du ha skinnende og glansfullt hår?Få tipsene her!

Misfonøyd hos frisøren?Slik får du et vellykket frisørbesøk

Pump opp volumet!Slik får du høstens heteste hår!

Publisert:

Finn mer innhold om: