Nyheter

Sokker i sandalene

Når ikke våren kommer kjapt nok, må man improvisere.

  • silje
Publisert:

Jeg er en svært så utålmodig person. Derfor kommer det aldri som noen overraskelse på mine venner at jeg alltid finner en løsning på å ordne det slik at jeg kan bruke de aller beste tingene i garderoben min, uansett vær. Ifjor vår var jeg så lei av støvlettene at jeg begynte å gå i ullsokker i sandalene mine. Det skapte umiddelbare reaksjoner og nesten alt var negativt. Mange synes det var veldig stygt, andre bare skjønte ikke konseptet.

Men når du bor i et land hvor det er for kaldt til å gå i favorittskoene året rundt, må man gjøre noen drastiske tiltak. Jeg har allerede plukket fram sommersandalene igjen og flere tykke sokker. Folk får si hva de vil, jeg gjør det som passer meg best og som jeg synes er fint. Skal vi tro bilder fra Burberry-visningen er jeg nok ikke helt på bærtur heller..

Seen on the runway at Burberry was the socks in the shoes. I am all about this, since I live in a country were it is cold weather almost all year round. I will be wearing this no matter what people say. Will you?

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. nettbutikker
  2. Shopping
  3. Sko
  4. Trender
  5. Mote

Relaterte artikler

MOTE

Svart og pudder

NYHETER

Ukens kupp

NYHETER

Thierry Mugler er død

SKJØNNHET

En sniktitt på Matthew Williamson

NYHETER

Premierenerver

MOTE

Slik bruker du jumpsuiten

MOTE

Dynastiet & Falcon Crest