Nyheter

Alle gode ting er tre? Kate strålte i blå gallakjole

EYES ON HER: Det var vanskelig å ta blikket vekk fra flotte Kate Middleton (32) da hun og prins William ankom et middagsselskap i New York tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix

Ingen over, ingen ved siden av – Når det gjelder klassisk eleganse er Hertuginne Kate best. Denne uken klinte hun til med en av sine vakreste designerkjoler på sin egen veldedighetsgalla, og det er tredje gang hun bruker kjolen.

 • Martine Lunder Brenne
 • Katarina Petrovic
Publisert:

Det tok ikke lang tid før den gravide hertuginnen skapte overskrifter i motepressen med sin midnattsblå gallakjole. Kjolen hadde hun på seg under en

STJAL SHOWET: Alles øyne var rettet mot hertuginne Kate da hun og prins William ankom New Yorks Metropolitan Museum of Art. Foto: NTB Scanpix

veldedighetsmiddag i forbindelse med hertugparets hjertesak – St. Andrews University i Skottland (hvor de møttes!) – den siste kvelden deres i New York.

Kjolen satt som et skudd på Kate, og viste fram en liten kul på magen på den fem måneder-gravide hertuginnen.

Gjenbrukskjole

«Kate sparer det beste til sist», skriver Daily Mail, og sikter til parets USA-reise, hvor Kate har vist seg i en rekke flotte antrekk.

Kjolen er fra en av hertuginnens britiske favorittmerker, Jenny Packham. Og for Kate-fans med god hukommelse, har hun faktisk hatt den på seg to ganger før – da uten å være gravid.

Som tilbehør valgte hun smaragdgrønne, store øredobber, glitrenda armbånd og store ringer – og en anelse mer «smokey eyes» enn vi pleier å se Kate i.

Og vi vet fra før at Kate ikke lar graviditeten stå i veien for lekre sko, og denne gangen hadde hun valgt sorte pumps med skyhøy hæl.

Som kjent er det andre gang Kate og William skal bli foreldre, og både under første og andre svangerskap har Kate blitt hyllet for gravid-stilen. Prikkete peplum-topp, knallrød kjole og sexy blonder er noe av det hun har vist oss i år.

Publisert:

Les også

 1. KJENDIS

  Kate strålte i prikker: Få toppen på budsjett

 2. KJENDIS

  Gravide Kate strålte i knallrødt «femme fatale»-antrekk

 3. KJENDIS

  Sveriges Sofia Hellqvist tok en Kate

 4. KJENDIS

  Kate viste frem magen i mamma-kåpe fra eksklusiv kjendisdesigner

Finn mer innhold om:

 1. Kate Middleton
 2. Jenny Packham

Relaterte artikler

NYHETER

Hertuginne Kate i gammel favorittkjole på galla

NYHETER

Gravide Kates designerkjole utsolgt i superfart

KJENDIS

Kate valgte favorittdesigneren: Alle motedetaljene fra dåpen

NYHETER

Kate møtte «Skam»-stjernene i norsk design

NYHETER

Mette-Marit glitret på slottet: – Innertier

NYHETER

Nå er prins Louis døpt i tradisjonsrik dåpskjole

NYHETER

Mette-Marit strålte i gjenbrukskjole på kongelig bursdagsfest