5 grunner til at Miranda Kerr eide Cannes i går

FARGERIK: Miranda Kerr strålte i knall rosa kjole og røde lepper under iskrem-festen i Cannes. Foto: Getty Images
FARGERIK: Miranda Kerr strålte i knall rosa kjole og røde lepper under iskrem-festen i Cannes. Foto: Getty Images

På tross av en nesten-krise på den røde løperen, var det Miranda Kerr (32) som stjal showet i en knall rosa kjole, mesterlig balansert mellom sexy og elegant.

Det var under en fest for iskremmerket Magnum at Kerr klinte til med en av de flotteste kjolene på filmfestivalen i Cannes hittil - og det er sammenlignet med stjerner som Julianne Moore, Sienna Miller og Naomi Watts.

SEXY: Miranda Kerr klarer den hårfine balansen mellom vulgær og elegant. Foto: Getty Images
SEXY: Miranda Kerr klarer den hårfine balansen mellom vulgær og elegant. Foto: Getty Images

Er du på kjolejakt?Se sesongens fineste her!

Modellens rosa kjole var fra luksusmerket Emanuel Ungaro og med et kjapt søk viser det seg at prisen ligger på 14 700 kroner. Designkjolen var knall rosa og hadde utringning både foran og bak, samt en lårhøy splitt.

Kerr droppet dominerende tilbehør, men smykket seg likevel med noen elegante diamanter.

MinMote har listet opp ti grunner til at det ikke var noen over eller ved siden av Miranda Kerr i går.

1. Hun smilte da kjolen nesten ble ødelagt. Det er liten tvil om at kvelden hadde fått en uønsket avslutning hvis hele kjolen til Kerr hadde blitt revet opp - selv om overskriftene helt sikkert hadde blitt gode.

Men det var nettopp det som holdt på å skje, da en dresskledd mann tråkket på slepet da modellen var på vei inn til festen. Kerr taklet det hele med et smil - men sjekk uttrykket til en av mennene i følget ga synderen:

2. Den ultimate kløften. Det skal mye til å vise så mye hud uten å se vulgær ut, men Kerr kommer unna med det - selv om kjendispressen ikke klarte å holde seg fra å fokusere på «sideboob»-effekten:

Men få kan si noe på at Miranda Kerr så helt fantastisk ut i den gulvlange kjolen, som dessuten hadde splitt opp til låret også. Sammen med Lupita Nyung'o og Naomi Watts stikker hun av med prisen for mest sexy utringning med denne kjolen.

3. Diamantene. Kerr dro ikke bare på med en av festivalens frekkeste kjoler, hun tok den helt ut med tilbehøret også. I ørene hang et par lange diamantøredobber som vi ikke tør gjette prisen på, som matchet et tynt, glitrende armbånd rundt venstre håndledd.

Kerr diamanter

BLING BLING: Det glitret i både ører og hender på Miranda Kerr. Foto: Getty Images

Kerr diamanter

GLITRENDE: Vesken matchet armbåndet til Kerr. Foto: Getty Images

Kerr gjorde helt riktig i å ikke forstyrre utringningen med masse diamanter, men valgte i stedet en iøynefallende clutchveske som glitret om kapp med armbåndet.

NATURLIG: Beviser på at det enkle ofte er det beste. Foto: Getty Images
NATURLIG: Beviser på at det enkle ofte er det beste. Foto: Getty Images

4. Det glansfulle håret. På en eller annen måte ser Miranda Kerrs hår alltid fantastisk ut, selv om hun sjeldent har avanserte oppsatser eller fletter. I stedet lar hun den tykke manken bare henge løst, som en avslappet kontrast til gallakjolen.

Til Vogue har Kerr tidligere røpet at hun vasker håret annenhver dag med Clear Total Care sjampo og balsam, som man dessverre ikke får tak i i Norge, men som vi setter på handlelisten neste gang vi skal reise. Det er lov å prøve seg!

5. Leppestiften. For hvem hadde trodd at det kunne se så bra ut med rød leppestift til en knall rosa kjole?

Er det én ting Miranda Kerr kan, så er det rød leppestift - hennes «go to»-løsning på dager som krever litt ekstra glam. Til Marie Claire har hun fortalt at favoritter er fra Chanels Rouge Coco Shine-kolleksjon, og aller helst i fargen «Rebelle».

Se flere kjoler i Trendguiden her:

Hvordan var din opplevelse i dag?