Sofia viste babymagen i delikat vårkjole

ÅTTE MÅNEDER PÅ VEI: Prinsesse Sofia har fått skryt for sin sofistikerte stil mens hun har gått gravid. Her under Te Deum i Slottskirken torsdag formiddag.. Foto: Anders Wiklund/TT / NTB scanpix

Under torsdagens markering av Sveriges nyfødte prins Oscar, stilte høygravide Sofia (31) i en lekker, lyseblå kjole.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Kronprinsesse Victoria og Prins Daniels sønn, Prins Oscar Carl Olof, ble født onsdag kveld denne uken. Torsdag var det i tradisjon tro klart for Te Deum, som er en gudstjeneste for å takke, i Slottskirken i Stockholm.

LIKE FØR: Sofia og Carl Philip blir foreldre i april. Foto: Anders Wiklund/TT / NTB scanpix

I den anledning var den nybakte faren prins Daniel med datteren Estelle, kongeparet, Prinsesse Madeleien og Chris O'Neill, prins Carl Philip og prinsesse Sofia tilstede.

Sistnevnte kongelige venter sitt første barn i april, og var antrukket i en lyseblå gravidkjole med hvite, delikate blonder på skjørtekanten, i livet og på ermene.

Delikate blonder

Sofia matchet vårkjolen med en hatt med slør foran ansiktet, perleøredobber med heng og svarte, klassiske pumps. I hånden hadde hun en clutchveske med gulldetaljer og sminken ble holdt naturlig med fokus på leppene.

Les også: Sofias stilforvandling: Fra sexy og utfordrende til klassisk og elegant

BABYBLÅTT: Prinsesse Sofia stålte i babyblått i Slottskirken torsdag ettermiddag. Her med Herr Christopher O'Neill, prinsesse Madeleine, prins Carl Philip, kong Carl Gustaf og dronning Silvia ved Te Deum i forbindelse med den nyfødte prinsen Oscar. Foto: Anders Wiklund/TT / NTB scanpix

I løpet av svangerskapet har Sofia fått massiv skryt av motepressen for sin stadig mer stilsikre og sofistikerte smak, og har ved flere anledninger dukket opp i spesialsydde kjoler - ofte av svensk design.

Prinsesse Madeleine med familie var også tilstede, og hun hadde på seg en grønn drakt kombinert med ankelstøvletter. I halsen bare hun et lysebrunt statementsmykke.

Les også: Viste fram sine kongelige babymager

Publisert:

Finn mer innhold om: