De beste moteøyeblikkene fra filmfestivalen i Venezia

venice

Denne uken braker det løs for 73. gang med filmfestival i Venezia, hvor både film- og moteeliten er samles. Her er MinMotes favorittantrekk gjennom tidene. 

Martine Lunder Brenne
Publisert:
venice

Foto: Getty Images

venice

Foto: AFP

venice

Foto: AFP

venice

Foto: Getty Images

Sienna Miller, 2005

It-jenta Sienna Miller trår sjeldens feil på den røde løperen - det gjorde hun heller ikke i denne stroppeløse kjolen fra 2005.

SMINKE

Få wow-looken til Sienna Miller

Scarlett Johansson, 2006

Det er alltid gøy å se kjendiser i noe annet enn de store motehusene som de fronter, og som nærmest er overrepresentert på den røde løperen. Og et av de mest minneverdige moteøyeblikkene fra den italienske filmfestivalen er da Scarlett Johansson hadde på seg denne vintage kimonoen på premieren på «The Black Dahlia». Legg merke til den nydelige sommerfuglbrosjen i håret!

Keira Knightly, 2007

Keira Knightly så ut som en eventyrprinsesse i sin Chanel-kjole fra 2007. Kjolen gir oss kongelige vibber (antageligvis fordi kongefamilien i Monaco elsker slike Chanel-kjoler).

Charlize Theron, 2008

Charlize Theron bruker gjerne kroppsnære, gudinneaktige kjoler på den røde løperen - med stort hell. En av våre favoritter gjennom tidene er denne sølvkjolen med asymmetrisk snitt.

Natalie Portman, 2010

Rød løper og rød kjole kan fort bli litt i meste laget, men Natalie Portman strålte i sin Rodarte-kjole i 2010. Snittet med bare skuldre er like trendy i dag!

Diane Krüger, 2011

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Europas prinsesser forguder designet til Elie Saab - designeren lager de mest fantastiske kjoler i glitrende stoffer. Det vet også Diane Krüger, som stilte i denne eventyrkjolen i 2011.

Gio Coppola, 2013

Regissøren Gio Coppola står for et av de kuleste antrekkene opp gjennom. Smokingen er en deilig kontrast til de feminine kjolene som gjerne regjerer på den røde løperen, og er minst like hot!

Emma Stone, 2014

Valentinos eksklusive kreasjoner blir sjeldent feil på den røde løperen - heller ikke Emma Stones skogsgrønne variant fra 2014. Perfekt til skuespillerens rødlige hår!

Alessandra Ambrosio, 2015

Modell Alessandra Ambrosio benyttet seg av anledningen til å bruke en sommerlig kjole når hun først var i Italia i fjor, og den hvite Philosophy-kjolen sto perfekt til den røde løperen og den blå himmelen.

Guilia Elettra Gorietti, 2015

Filmfestivalen i Venezia tiltrekker seg ikke bare Hollywood-kjendiser, men også den italienske kultureliten. Det skal ekstremt mye til å få en så dristig kjole som dette til å funke, men skuespilleren Guilia Elettra Gorietti klarer det faktisk med glans.

Publisert:

Finn mer innhold om: