Nyheter

Jenny Skavlan om kusinens NYFW-catwalk: – Jeg er veldig stolt

NORSK MODELLTALENT: 17 år gamle Anna Skavlan var fredag å se på catwalken for motehusgigant Givenchy, under New York Fashion Week.

Fredag kveld gikk Anna Skavlan (17) på catwalken for et av de største motehusene under New York Fashion Week. Det synes Jenny Skavlan (29) er veldig stas.

  • Marthe Berg
  • Line Orfjell
Publisert:

Tidligere denne uken ble New York Fashion Week sparket i gang. Fredag kveld inviterte det franske luksusmerket Givenchy til visning av vårens og sommerens must-haves, og motehuset benyttet også anledningen til å markere en spesiell begivenhet: Det var nøyaktig 14 år siden 9/11.

Sarte blonder og lys silke kombinert med transparente materialer og røffe detaljer som sort skinn, fjær og nagler var noe av det vi fikk se å årets visning. For ikke å snakke om den eksklusive gullmasken til Skavlan, som allerede har blitt en snakkis hos den internasjonale motepressen, og er vist hos både Vouge og Elle.

Jenny Skavlans kusine

HAUTE COUTURE: Anna Skalvlan (17) for Givenchy.

Som forventet fikk visningen besøk av en rekke celebre gjester, og ifølge Vogue var Liv Tyler, faren Steven Tyler, Julia Roberts, Amanda Seyfried, gravide Kim Kardashian og ektemannen Kanye West bare noen få av kjendisene til stede.

Nicki Minaj, Uma Thurman, modell Lara Stone og Vogue-redaktør Carine Roitfeld var også på plass for å overvære et av moteukens store høydepunkter.

Alle disse ble dermed vitne til at norske Anna Skavlan (17) tok catwalken med storm.

MinMote.no - Norges største moteside

Ifølge Se og Hør, som først omtalte saken, er Anna Skavlan datteren til Jennys onkel Petter, som igjen er broren til NRK-profil Fredrik Skavlan. Fredag kveld publiserte Jenny et bilde fra kusinens Givenchy-visning.
«(Ikke) for å skryte, men dette er kusinen min», skriver hun under bildet.
Så du denne? Viste peniser på catwalken

Overfor MinMote forteller Jenny Skavlan at hun synes Annas New York-catwalk er utrolig stas.
– Det er utrolig stas – og å gjøre Givenchy haute couture som noe av det første man gjør som 17-åring, er jo litt absurd. Jeg er veldig stolt, sier hun.

Oslo-jenta Anna Skavlan hadde blant annet selskap av supermodell Kendall Jenner (19) på catwalken. REALITYSTJERNEN OG SUPERMODELLEN, som for øvrig er en av Kim Kardashians yngre søstre, har landet den ene store modelljobben etter den andre, og har på kort tid tatt motebransjen fullstendig med storm.

EKSKLUSIVT: Anna Skavlan med en perlebelagt gullmaske på Givenchy SS16-visningen.
ETTERTRAKTET: Kendall Jenner (19) har gått for de fleste store motehusene, og var fredag å se på catwalken for Givenchy - kledd i en sart blondetopp.
MYSTISK: Svarte, transparente stoffer mikset med innslag av skinn skaper en dramatisk look. De mørke leppene setter prikken over i-en.
MASKULINT: Den stramme jakken brytes opp med innslag av fjær. Det franske luksusmerket viser oss at det er ingen grunn til å pakke bort de behagelige, løse buksene.
DRAMATISK: Fjær og transparente materialer var gjennomgående i flere av Givenchys antrekk, og sarte, kremfargede toner i møte med det sorte ga en dramatisk effekt.
FREKT: Den uskyldige, hvite blondekjolen har fått et røft løft, med transparente partier som avslører mer hud. Legg merke til de kule skoene med trendy snøring!
NAGLER: I tillegg til hvite blonder var det også «spikes» og «studs» å se på fredagens eksklusive visning. Vi er usikre på hatten, men kommer helt klart til å lete etter et plagg med nagler når kjedebutikkene hiver seg på trenden.
MASKER: Selv om Anna Skavlans gullmaske ser ut til å ha fått mest oppmerksomhet blant den internasjonale motepressen viste Givenchy også andre varianter, som denne blondemasken.
DETALJER: Hvite, spisse sko med transparente detaljer, snøring og åpen hæl var å se på Givenchys visning.
SEXY: Hvis du ikke re redd for å vise «det lille under» er kanskje denne looken noe for deg. Legg merke til den naturlige sminken som toner ned det ellers så vågale antrekket. Vi hadde ikke takket nei til den freshe kåpen heller!
SILKE: Denne elegante looken bestående av hvite blonder og silke gir oss nesten litt bryllups-vibber.
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. New York Fashion Week

Relaterte artikler

MOTE

Ti norske motehøydepunkter i 2015

NYHETER

Catwalk-selfies og norsk comeback: Fem høydepunkter fra
moteuken i Milano

NYHETER

Kanye West kupper moteuken i New York med eget show: - Uetisk

NYHETER

Seks høydepunkter fra New York Fashion Week

NYHETER

Kim viste frem babymagen i dristig Givenchy-kjole

NYHETER

Astrid S kåret til årets best kledde kvinne

NYHETER

Supermodell Siri Tollerød med comeback for byTiMo