Martine Lunder tar over som MinMote-leder

En ny moteelsker tar over jobben som leder for Norges største motenettsted, mens Sonia Huanca Vold (30) tar med seg familien og flytter til hjemtraktene.

Sonia Martine

Avtroppende MinMote-leder, Sonia Huanca Vold. Foto: Foto: Mari Torvanger Knap / MinMote

Sonia Martine

Ny MinMote-leder, Martine Lunder. Foto: Foto: Olengh

Sonia ble hentet inn som MinMote-leder i 2012, og har siden den gang spilt en viktig rolle i å forme MinMote som nettsiden står i dag.

I 2014 ble MinMote relansert, noe siden senere vant gjeve priser for. Vold har ledet MinMote frem til hun gikk ut i barselpermisjon i begynnelsen av 2015.

Nå overlater hun jobben til journalist Martine Lunder, som har vært hennes vikar gjennom permisjonen.

- Jeg gleder meg veldig mye til å fortsette på jobben med å gjøre MinMote til landets beste motenettside. Sonia har gjort en fantastisk jobb som vi nå må ta videre, sier Lunder, som har en datter på to år.

- Også gifter jeg meg jo snart, så jeg lover masse bryllupsinspo framover, fortsetter hun.

untitled link

- Meningsbærende

Den nye lederen er også opptatt av at MinMote skal være en meningbærende side med et kritisk blikk på bransjen, i tillegg til å gi den beste inspirasjonen.

- Vi skal ha meninger om viktige temaer som kropps- og skjønnhetspress, skjult reklame, bloggermakt, samt at vi skal være kritiske og dagsordensettende når det trengs, sier hun og legger til:

- I bunnen ligger selvsagt også at vi skal gjøre mote gøy og tilgjengelig for alle, uansett fasong og økonomi.

Følg Martine på Instagram på @martinelunder.

untitled link

Lunder er journalistutdannet fra Volda og har jobbet i VG siden 2011, først som rampelys- og nyhetsjournalist, deretter som journalist i MinMote.

Lunder har frontet VGTV-serien Trendguiden i to sesonger allerede, og tar nå fatt på vår- og sommerinnspillingen.

Ny tilværelse

Huanca Vold ble mamma våren 2015, og gleder seg nå til å ta fatt på en ny tilværelse i hjembyen Haugesund, hvor mesteparten av familien bor.

- Jeg har hatt noen fantastiske år i MinMote og VG. Spesielt relanseringen av MinMote i 2014 er noe jeg kommer til å huske som svært spennende og lærerik. Det å kunne samarbeide med så dyktige kollegaer hver eneste dag og drive kritisk motejournalistikk, har jeg satt enormt pris på. VG er en unik arbeidsplass, og jeg føler meg ikke riktig klok som velger å slutte, sier Huanca Vold.

Den tidligere MinMote-lederen forteller at prioriteringene har endret seg etter at hun ble mamma i fjor.

- Jeg var nødt til å følge hjertet. Familien min bor i Haugesund, og jeg har lyst til å oppdra sønnen min nær dem. Hva jeg skal gjøre på Vestlandet, bortsett fra å være mamma, har jeg ikke helt bestemt meg for. Jeg skal bruke god tid på å vurdere ulike alternativer fremover.

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Hvordan var din opplevelse i dag?